Ilahduta ihmisiäsi lahjakortilla

Paitsi että lahjansaajasi saa valita itselleen mieluisan lahjan upeasta lahjavalikoimastamme, saat käyttöösi markkinoiden yrityksellenne yksilöidyn lahjasivuston, henkilökohtaisen ja vaivattoman palvelun sekä nopeat ja luotettavat toimitukset.

Tutustu lahjakortteihin

Palvelumme

Yrityksellesi brändätty,
helppo, nopea ja vaivaton käyttää

Lahjakorttien tuotteet löytyvät aina heti varastostamme, joten valitset vain lahjakortin ja personoit viestin. Ajastamme lähetyksen haluttuun ajankohtaan ja lahjansaajasi saa digitaalisen tai kauniin kartonkisen lahjakortin jolla pääsee lunastamaan itselleen mieleisensä lahjan.

  • Henkilökohtainen palvelu
  • Monipuolinen lahjavalikoima
  • Luotettavat toimitukset
  • Selkeä yrityskohtainen lahjasivusto
”Yhteistyö PT:n kanssa oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Olen tyytyväinen etenkin hyvään ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.”
Outi Manninen
Cinia Oy
”Hyödynsimme henkilöstömme muistamisessa PT-Designin lahjakorttipalvelua. Joustava ja helppo kokonaisuus laajalla tuotevalikoimalla ja nopeilla toimitusajoilla. Täyden kympin palvelu!”

Riitta Alho
Länsilinjat Oy

Yhteistyössä Suomen luonnosuojeluliitto

Suot myös auttavat meitä tehokkaasti ilmastonmuutoksen torjumisessa. Lahjoitamme kaikista lahjakorteistamme 0,40€ Suomen luonnonsuojeluliiton ilmastotyöhön.

 

Omasivu on vaivaton ja helppo

”Halusimme löytää ratkaisun, jossa lahjojen hoitaminen on henkilöstöä mahdollisimman vähän työllistävää ja helpompaa. Myös lahjavalikoiman on oltava tätä päivää.” I Päivi Orpana, Office Manager

 

Yli 1900 lahjoitusta hyväntekeväisyyteen

Hopen lahjoitusmahdollisuuden löydät kaikista lahjakorteistamme. Lahjansaaja voi valita itselleen mieluisan lahjan tai halutessaan lahjoittaa sen eteenpäin suomessa asuville vähävaraisille perheille. 

 

37 000 +
Toimitettua lahjakorttia
6000 +
Jaettua elämystä
1900 +
Tehtyä lahjoitusta
600 +
Tehtyä lahjasivustoa

Kokemuksia palveluistamme

Olemme auttaneet asiakkaitamme erilaisten brändituotteiden toteuttamisessa ja toimittamisessa jo yli 20 vuotta. Me aidosti haluamme tarjota sinulle parasta palvelua tiiminä, jotta sinä pääsisit vähän helpommalla. Alkuvuonna 2023 toteutetussa asiakaskyselyssä NPS 82,5. Otoskoko (n) 150 asiakasta.

Lue lisää

Tilaa esitteemme syksy | talvi 2023

Tilaamaalla esitteen liityt postituslistalle ja saat ajantasaista tietoa uutuuksistamme. Halutessasi voit poistua postituslistalta helposti silloin kun haluat.

Tilaa esite