Brändi näkyväksi logotuotteilla

Haluaisitko säästää aikaa ja rahaa? Autamme sinua kun et halua tuhlata työaikaa sopivien tuotteiden etsimiseen etkä rahaa ja luontoa varastossa vanheneviin tuotteisiin.

Varaa aika esittelyyn

 

Tilaa vain se mitä tarvitset, joustavilla maksuehdoilla

Usein logot ja sloganit ovat vanhentuneet ennen kuin kaikki tuotteet ovat käytetty. Meiltä saat logotuotteet myös pieninä tilauserinä, nopealla toimituksella ja joustavilla maksuehdoilla aina kun niitä tarvitset.

 • Minimoit hukkatuotteiden määrän
 • Tilaukset 1kpl lähtien painettuna
 • Säästät aikaa ja rahaa
 • Joustavat maksuehdot – jopa 90pvä netto

Laadukkaat sekä vastuulliset yritystekstiilit ja logotuotteet suoraan omasta painosta

Suunnittele yrityksesi arvoja, viestiä ja ilmettä tukevat tuotteet tai anna meidän tehdä se puolestasi. Halutessasi lisäämme tuotteet maksuttomaan Omasivu-käyttöliittymään logon ja sloganeiden kera visualisoituna, jolloin lisätilaukset hoituvat kädenkäänteessä työaikaasi hukkaamatta.

”PT-Designilta saimme toiveidemme mukaisesti laadukkaat ja tyylikkäät brändipaidat nopealla aikataululla. Loistavaa ja asiantuntevaa palvelua!”

Smoothly Oy
Stephanie Vermeulen, COO

 • Oma paino Sastamalassa

  Me emme toimita vain laadukkaita ja vastuullisia tuotteita, vaan me myös suunnittelemme ja toteutamme tuotteet kanssasi. Graafikkomme viimeistelee painotuotesuunnitelman ja Sastamalan tuotantomme vastaa toteutuksesta. Tuotteet suoraan omasta painosta.

 • Laadukkaat tuotteet

  Olemme auttaneet asiakkaitamme brändituotehankinnoissa jo yli 20 vuotta. Meillä on laaja kokemus laadukkaiden ja vastuullisten tuotteiden tarjoamisesta asiakkaillemme.

 • Hyvä palvelu

  Halutessasi saat Omasivu-käyttöliittymän maksutta käyttöösi. Visualisoimme tuotteesi valmiiksi jolloin sinun ei tarvitse miettiä painatuksia, logoja ja muita yksityiskohtia tilaushetkellä. Meiltä saat aina henkilökohtaista, luotettavaa ja nopeaa palvelua.

NOPEA TOIMITUS

Tee Jays Luxury Stretch pikee – tyyliä töihin

Tyylikäs puuvilla-elastaanipikee jokapäiväiseen käyttöön. Joustava materiaali takaa parhaan käyttömukavuuden ja istuvuuden. Tiheä minipikeekangas ja litteä Lycra®-kaulus tekevät paidasta ainutlaatuisen. Paidassa on käytetty orgaanista kampapuuvillaa.

Varaa aika esittelyyn

NOPEA TOIMITUS

Tee Jays Soft tee – erinomainen valinta painatukseen

Sof Tee on yksi markkinoiden parhaista paksuista T-paidoista ja se sopii myös työkäyttöön, sillä sen voi pestä 60 asteessa. Sileän pintansa ansiosta paita sopii erinomaisesti painatukseen ja brodeeraukseen.

NOPEA TOIMITUS

Tee Jays Fashion huppari – rento, mutta tyylikäs

Laadukas, sileäpintainen huppari säilyttää värinsä ja muotonsa pesusta pesuun. Ryhdikäs huppari on tuplavärjätty ja siinä on harjattu, pehmeä sisäpinta. Taskut edessä ja lycraa® sisältävät resorit helmassa ja hihansuissa.

 

 

OSTA 10 SAAT 11

Tee Jays All Weather takki – säähän kuin säähän

Korkealaatuisesta joustavasta, vedenpitävästä materiaalista ja laadukkaasta Dupont™-täytteestä valmistettu takki on ihanteellinen takki viileneviin säihin. Takissa on tyylikäs korkea kaulus ja tilavat etutaskut, joissa on lämmin vuori. Täydellinen valinta, kun haluat modernin, urheilullisen ja käytännöllisen takin.

NOPEA TOIMITUS

Tee Jays Recycled Lite – takki kylmeneviin säihin

Kevyttoppatakki on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja sen toppaus on ensiluokkaista DuPont™-vanua. Ripstop-kangas tekee takista kestävän ja selkeälinjainen skandinaavinen muotoilu antavat takille tyylikkään ilmeen. Takissa on laadukas SBS-vetoketju, sisätasku ja kaksi suurta etutaskua.

Lisätilaukset työaikaasi
hukkaamatta maksuttomasta
Omasivu-käyttöliittymästä

Visualisoimme tavoitteitanne tukevat lahjakortit, brändituotteet, yritystekstiilit sekä aineettomat lahjat yhdestä paikasta hallittavaksi kokonaisuudeksi. Omasivu on työkalusi henkilöstölahjojen ja logotuotteiden kokonaisvaltaiseen hallintaan. Toteutamme palvelun avaimet käteen -periaatteella, eikä se maksa sinulle mitään. Omasivultasi lähetät valmiit lahjakortit sekä tilaat yrityksellenne brändätyt yritystekstiilit ilman sitoutumista etukäteisostoihin.

 

CASE ZIMPLE I JUTTUTUOKIO HENRIIKAN KANSSA

Brändinäkyvyyttä, laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua

Henkka tapasi Zimplen Henriikan ja he juttelivat CRM-järjestelmästä asiakastyytyväisyyden tukena sekä siitä kuinka PT-Designin Katri auttoi Zimpleä oikeiden yritystekstiileiden valinnassa ja hankinnassa. Katso video ja tästä ja kuule lisää.

 

 • Henkilökohtainen ja
  nopea palvelu
 • Hyvät prosessit ja elämää helpottavat toimintatavat
 • Läpinäkyvä ja
  reilu hinnoittelu
 • Vastuulliset ja
  laadukkaat tuotteet

Kokemuksia palveluistamme

Olemme auttaneet asiakkaitamme erilaisten brändituotteiden toteuttamisessa ja toimittamisessa jo yli 20 vuotta. Me aidosti haluamme tarjota sinulle parasta palvelua tiiminä, jotta sinä pääsisit vähän helpommalla. Alkuvuonna 2023 toteutetussa asiakaskyselyssä NPS 82,5. Otoskoko (n) 150 asiakasta.

1959
Perustettu
15
Hengen asiakaspalvelutiimi
20 +
Vuoden kokemus logotuotteista
30 +
Vuoden kokemus sopimusvalmistajana

100% Cashback takuu

Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme hyvitämme meille palautetut tuotteet ja käyttämättömät lahjakortit mukisematta 6kk tilauksesta. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua, elämääsi helpottavat toimintatavat, läpinäkyvät ja reilut hinnat sekä laadukkaat ja vastuulliset tuotteet.

Tilaa kesäsitteemme 2024

Tilaamalla esitteen liityt postituslistalle ja saat ajantasaista tietoa uutuuksistamme. Halutessasi voit poistua postituslistalta helposti silloin kun haluat.

Tilaa esite