Omasivu-käyttöliittymä

Systematisoi ja uudistaa lahjahankinnat

Omasivu on käyttöliittymäsi nopeaan henkilöstölahjojen sekä brändituotteiden hallintaan. Palvelumme avulla lähetät valmiit lahjakortit sekä tilaat brändituotteet ja yritystekstiilit omasta mallistostasi milloin haluat ilman etukäteisostoja. Tutustu palveluun ja tilaa Omasivu käyttöösi maksutta.

Omasivu käyttöön maksutta

Omasivu-käyttöliittymä

Systematisoi ja uudistaa lahjahankinnat

Omasivu on käyttöliittymäsi nopeaan henkilöstölahjojen sekä brändituotteiden hallintaan. Palvelumme avulla lähetät valmiit lahjakortit sekä tilaat yritystekstiilit omasta mallistostasi milloin haluat ilman etukäteisostoja. Tutustu palveluun ja tilaa Omasivu käyttöösi maksutta.

Omasivu käyttöön maksutta

Sinä hallitset, me hoidamme kaiken muun, jotta sinulla olisi enemmän aikaa omien töiden tekemiseen

Systematisoimalla henkilöstölahjojen hankinnan yhdestä paikasta hallittavaksi kokonaisuudeksi yhtenäistät toimintatapanne etkä hukkaa ihmistesi työaikaa lahjahankintojen tai brändituotteiden etsimiseen. Palvelumme on suunniteltu sinun ja esihenkilöidesi ajan säästämiseksi.
 • Et hukkaa työaikaa rutiinitöiden tekemiseen
 • Luot paremman systematiikan lahja- ja brändituotehankintoihin
 • Nopeat toimitukset haluamiisi toimipisteisiin
 • Ei käyttömaksuja tai sitoutumista etukäteisostoihin

Omasivu-käyttöliittymä helpottaa ihmistesi arkea

Meiltä saat markkinoiden monipuolisimman kokonaisratkaisun yrityslahjakorttien ja personoitujen tuotteiden hallintaan. Palvelumme systematisoi ja automatisoi ylimääräiset työvaiheet. Voit lähettää lahjakortteja ja tilata personoituja tuotteita yhdestä paikasta helposti milloin ja mistä vain.

1

Suunnittelemme kanssasi yrityksellesi sopivat tuotteet

Valitse yrityksesi arvoja, viestiä ja ilmettä tukevat lahjakortit ja personoidut tuotteet tai anna meidän tehdä se puolestasi. Löydät laadukkaat sekä vastuulliset yritystekstiilit ja lahjakorttituotteet kattavasta valikoimastamme.

2

Tilaa tuotteita valmiista mallistosta

Lisäämme mallistosi tuotteet ja lahjakortit maksuttomaan Omasivu-käyttöliittymään yrityksesi logon ja sloganeiden kanssa visualisoituna. Tuotteiden tilaukset hoituvat yhden palvelun kautta kädenkäänteessä työaikaasi hukkaamatta.

3

Omasivu palvelee sinua vuorokauden ympäri

Omasivultasi lähetät digitaaliset lahjakortit muutamassa minuutissa. Omamallisto tuotteet toimitamme omasta painostamme nopealla aikataululla 3-5 päivän sisällä. Palvelussamme maksat vain tehdyistä tilauksista.

Lahjakortit ja brändituotteet personoidusti yhdestä paikasta.

Lahjakortit henkilöstölle,
tuotteet tunnetuilta laatumerkeiltä

Valitse vain lahjakortin käyttökohde ja lahjan arvo me hoidamme kaiken muun. Olipa kyseessä esim henkilöstön kesä-, joulu-, merkkipäivä-, palvelusvuosi- tai eläköitymislahja niin tuotevalikoimasta löydät laatumerkkien tarkkaan valitut brändituotteet sekä aineettomat lahjat. Saat käyttöösi yrityksellesi teemoitetut ja brändisi mukaiset lahjakortit, jotka lähetät vastaanottajalle muutamassa minuutissa.

Lahjakorteistamme löydät myös aineettomat lahjat sekä hyväntekeväisyyskohteet.
 • Palvelun käyttöönotto?

  Kerro meille tarvitsemasi lahjakorttien käyttökohteet. Esimerkiksi henkilöstön kesälahja, joululahja, merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, eläköitymislahja jne. Teemme sinulle esityksen palvelusta, jonka viimeistelemme yhdessä toiveidenne mukaan.

 • Onko lahjakortti verotettavaa tuloa?

  Syventävät vero-ohjeet löydät tästä linkistä

  Työnantaja voi muistaa työntekijöitään työntekijän tai työnantajan merkkipäivänä erilaisilla lahjoilla. Merkkipäivällä tarkoitetaan tavanomaisia työntekijän ja työnantajan merkkipäiviä. Työntekijän saama tavanomainen ja kohtuullinen merkkipäivälahja on verovapaa, jos se on saatu muuna kuin rahana tai siihen verrattavana suorituksena.

  Verovapaa merkkipäivämuistaminen edellyttää, että yritys noudattaa lahjojen antamisessa selkeää käytäntöä, joka koskee kollektiivisesti koko henkilökuntaa.

  Merkkipäivälahjaksi voidaan antaa erilaisia esineitä, pääsylippuja, palveluja ja yksilöidyn esineen tai palvelun ostoon tarkoitettuja lahjakortteja. Rahana tai siihen verrattavana suorituksena työnantajalta saatu lahja on työntekijän palkkaa. Myös helposti rahaksi vaihdettavat lahjat ovat työntekijän palkkaa. Tällaisia lahjoja ovat esimerkiksi pörssissä noteeratut osakkeet tai rahasto-osuudet.

  Merkkipäivälahjan tulee olla työnantajan valitsema. Työntekijän vapaasti valittavissa oleva esinelahja tai palvelu on rahaan rinnastettava suoritus. Työntekijän mahdollisuus valita lahja työnantajan etukäteen määrittelemistä vaihtoehdoista ei kuitenkaan tee lahjasta veronalaista.

  Esimerkki 12: Työnantaja antaa työntekijälleen 50-vuotislahjaksi kylpylälahjakortin, joka oikeuttaa yöpymiseen kylpylähotellissa ja valitsemaan yhden hoitopaketin viidestä työnantajan etukäteen valitsemasta hoitopaketista. Työntekijälle ei synny veronalaista etua.

  Työnantajan antamat lahjakortit voivat olla verovapaita merkkipäivälahjoja, jos työnantaja on selvästi rajannut lahjakortin käyttökohteen tietystä paikasta hankittavaan esineeseen tai palveluun. Lahjan verovapauden kannalta ei ole merkitystä, minkä lahjan työntekijä valitsee työnantajan rajaamista vaihtoehdoista. Lahjakortti voi siten oikeuttaa ostamaan esimerkiksi kirjan useiden kirjojen joukosta, tietyn ruokatuotteen useiden ruokatuotteiden joukosta tai jonkin työnantajan rajaamista keskenään erilaisista tuotteista.

  Merkkipäivälahjaksi annetuilta lahjakorteilta edellytetään lisäksi, että niillä ei voi valita muuta kuin mitä työnantaja on osoittanut valikoimaksi, niitä ei voi muuttaa rahaksi ja ne ovat henkilökohtaisia eli nimetylle työntekijälle osoitettuja. Sellaiset lahjakortit, jotka oikeuttavat ostamaan mitä tahansa tuotteita tai palveluja kyseisestä paikasta, ovat kuitenkin veronalaisia. Tällaisia lahjakortteja ovat esimerkiksi yksilöimättömät tavaratalojen lahjakortit.

  Esimerkki 13: Työnantaja antaa työntekijöilleen yrityksen 50-vuotismerkkipäivän kunniaksi 200 euron lahjakortit kylpylään, jossa työntekijät voivat käyttää lahjakortin haluamiinsa tuotteisiin ja palveluihin. Etu on työntekijöille veronalaista, koska työnantaja ei ole valinnut ja rajannut etukäteen vaihtoehtoja, joihin lahjakorttia voi käyttää.

  3.4.1.2 Työntekijän merkkipäivät

  Työntekijän tavanomaisia merkkipäiviä ovat esimerkiksi 40-, 50-, 60- ja 70-vuotissyntymäpäivät. Sen sijaan esimerkiksi 65-vuotispäivänä annettua lahjaa ei ole oikeuskäytännössä hyväksytty verovapaaksi (KHO 4.11.1986 taltio 4333). Työntekijän merkkipäiviä ovat myös hääpäivä, pitkäaikaiseen palvelukseen perustuva merkkipäivä (10 vuotta tai enemmän) ja eläkkeelle siirtyminen.

  Työntekijän merkkipäivän johdosta annetun lahjan kohtuullinen arvo on enintään työntekijän 1-2 viikon bruttopalkkaa vastaava määrä. Jos työntekijän palkkaus vaihtelee huomattavasti palkkausmuodon mukaan, kuten esimerkiksi provisiopalkkaisilla myyntimiehillä, voidaan 1-2 kahden viikon bruttopalkka laskea 12 edellisen kuukauden keskiarvon mukaan.

  3.4.2 Muut lahjat

  Työnantaja voi muistaa työntekijöitään merkkipäivälahjojen lisäksi erilaisilla muilla lahjoilla. Muista työnantajan antamista lahjoista verovapaita ovat vain niin sanotut vähäiset muut lahjat, jos ne annetaan kollektiivisesti koko henkilökunnalle. Edun verovapauden edellytyksenä olevaa kollektiivisuutta on käsitelty erikseen edellä luvussa 3.1.1.

  Vähäisellä muulla lahjalla tarkoitetaan lähinnä jouluna koko henkilökunnalle annettavia pieniä muistamisia. Myös esimerkiksi läksiäislahja voi olla vähäinen muu lahja, jos antamiskäytäntö koskee koko henkilökuntaa. Työntekijän saama vähäinen muu lahja on verovapaa, jos se on saatu muuna kuin rahana tai siihen verrattavana suorituksena ja käytäntö koskee koko henkilökuntaa (TVL 69 § 1 momentti 3 kohta). Rahana tai rahaan verrattavana suorituksena annetut lahjat ovat kuitenkin aina työntekijän palkkaa.

  Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu, palvelu tai yksilöity lahjakortti. Työntekijä voi myös valita lahjan työnantajan määrittelemistä vaihtoehdoista.

  Työnantajan työntekijöilleen joululahjaksi antamat lahjakortit ovat verovapaita, kun seuraavat edellytykset täyttyvät:

  1. Lahja annetaan koko henkilökunnalle.
  2. Lahjakortin arvo on enintään 100 euroa.
  3. Lahjakortti on henkilökohtainen eli nimetylle työntekijälle annettu.
  4. Työnantaja on rajannut lahjakortin käyttökohteen tietystä paikasta hankittavaan esineeseen tai palveluun eikä lahjakortilla voi hankkia muuta. Lahjakortti voi oikeuttaa valitsemaan tuotteen tai palvelun useiden samanlaisten tuotteiden tai palveluiden joukosta taikka tuotteen tai palvelun useiden erilaisten tuotteiden tai palveluiden joukosta.
  5. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.

  Lahjakorttia voidaan pitää yksilöitynä silloin, kun työnantaja on valinnut tietyn yrityksen tai palveluntarjoajan tuotteen, tuotteet, tuoteryhmän tai palvelun, johon lahjakorttia voi käyttää. Yksilöimätön lahjakortti puolestaan on tyypillisesti lahjakortti jonkin tietyn liikkeen tai tavaratalon koko valikoimaan. Tällainen yksilöimätön lahjakortti on työntekijän palkkaa, koska työntekijä päättää työnantajan sijaan, mitä hän hankkii lahjakortilla.

 • Mitä käyttämättömille lahjakorteille tapahtuu?

  Lahjakortit ovat voimassa 4kk lähetys- tai tulostamispäivästä. Tänä aikana palvelustamme lähtee lahjansaajalle automaattisesti 4 muistutusviestiä lahjakortista. Mikäli tästä huolimatta lahjakortti jää lunastamatta, lahjakortti palautuu automaattisesti Omasivusi saldoille uudelleen lähetettäväksi. Voimme sopia myös muista käyttämättömien lahjakorttien palautuksista. Keskustele tästä yhteyshenkilösi kanssa, niin hän kertoo vaihtoehdoista.

 • Mitä palvelun käyttö maksaa?

  Palvelullamme ei ole mitään käyttö-, ylläpito-, tai vuosimaksuja. Maksat vain lähettämistäsi lahjakorteista, jotka laskutamme kerran kuussa. Halutessasi voimme sopia maksuehdon toiveidesi mukaan.

Yli 300 tuotetta ja aineetonta LAHJAA heti toimitettavaksi

Brändituotteet omalla logolla ja viestillä painettuna

Luomme yrityksesi brand bookin mukaisen tuotemalliston yhdestä paikasta hallittavaksi kokonaisuudeksi. Toteutamme palvelun avaimet käteen -periaatteella, eikä se maksa sinulle mitään. Omasivultasi tilaat yrityksellenne brändätyt yritystekstiilit helposti ilman sitoutumista etukäteisostoihin tai minimimääriin.

Tilaa Omamallisto-tuotteita ilman minimimääriä.
 • Palvelun käyttöönotto?

  Saat palvelumme käyttöön helposti kertomalla meille mistä tuotteista olisit kiinnostunut. T-paita, college, huppari, pikee, kauluspaita, lippis, pipo, kynä, juomapullo, termosmuki, karkit, kynä jne. Teemme sinulle brand bookkinne mukaisen malliston sekä tarjouksen tuotteista jonka saat helposti jaettavana pdf -tiedostona. Brändituote-työkalullamme voit luoda oman mallistosi myös itse. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi niin autamme malliston luomisessa.

 • Mistä tuotteista mallistonne koostuu?

  Olemme valinneet mallistoon vain hyväksi todettuja tuotteita, jotka ovat toteutettu vastuullisesti. Omamallisto-tuotteet löytyvät aina heti varastostamme. Omamallisto-tuotteet ovat pääsääntöisesti tekstiilejä, jotka saat nopeimmillaan painettuna toimistolle jopa 3-5 päivän sisällä. Tututstu tuotteisiin ”Brändi näkyväksi logotuotteilla” -osiossa.

 • Mitä eri painomenetelmiä teillä on käytössä?

  Käytössämme on kaikki modernit painomenetelmät. Sastamalassa omassa painossamme teemme sinulle yritystekstiilit DTF ja DTG painomenetelmillä. Tämän lisäksi saat brodeeraukset sekä silkkipainatukset isompiin määriin kustannustehokkaasti. Ns. kovat tavarat kuten juomapullot jne painamme pääsääntöisesti digipainettuna ilman värirajoituksia, laserkaiverrettuna sekä tampopainettuna. Yhteyshenkilösi auttaa sinua valitsemaan parhaat painomenetelmät kuhunkin käyttötarkoitukseen.

 • Onko palvelussanne käytössä minimimääriä?

  Kaikki yritystekstiilituotteet, jotka ovat merkitty Omamallisto-tuotteiksi saat ilman minimimääriä yhdestä kappaleesta lähtien. Muissa tuotteissa minimimäärät ovat aina selkeästi ilmoitettu tuotteen kohdalla, tosin nämä kuitenkin niin, että pyrimme tarjoamaan tuotteet hyvin maltillisilla aloitusmäärillä, jotta voisit tilata tuotteita vain sen määrän mitä tarvitset.

Omasivu-käyttöliittymä tuo apua arkeen, helposti ja vaivattomasti

Visualisoimme lahjakortit ja valitsemasi Omamallisto-tuotteet valmiiksi katalogiksi, jolloin sinun ei tarvitse miettiä painatuksia, logoja ja muita yksityiskohtia tilaushetkellä. Meiltä saat aina henkilökohtaista, luotettavaa ja nopeaa palvelua.

Kotimainen palvelu, joka säästää aikaa ja rahaa
 • Henkilökohtainen ja nopea palvelu
 • Toimivat prosessit
 • Omasivu-käyttöliittymä kaikille avainhenkilöillesi
 • Vastuulliset ja säännöllisesti päivittyvät tuotteet

Ota yhteyttä ja varaa esittely

Omasivu-käyttöliittymä yrityksille

Kokemuksia palvelustamme

Haluamme tarjota sinulle parasta palvelua tiiminä, jotta sinä pääset helpommalla. Olemme auttaneet asiakkaitamme erilaisten brändituotteiden ja lahjakorttien toteuttamisessa ja toimittamisessa jo yli 20 vuotta.

Tutustu palveluun

Omasivu käyttöön maksutta

Ota meihin yhteyttä ja saat Omasivu-palvelun yrityksellesi käyttöön maksutta. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua sekä elämääsi helpottavat toimintatavat – yrityksellesi personoidun Omasivu-käyttöliittymän kautta.

Yhteyshenkilösi

Elli Toronen

Account Manager | Asiakastyytyväisyysvastaava

elli.toronen@pt-design.fi

Puh. 050 470 2526

Omasivu - Ota yhteyttä

Ottamalla yhteyttä saat Omasivun käyttöösi maksutta ja voit tutustua palveluun rauhassa.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yritys OY/AB

Yhteystiedot

Esimerkkitie 1
00000
Paikkakunta
040 123 4567
esimerkki@esimerkki.fi

Rekisteristä vastaava henkilö

Essi Esimerkki
040 123 4567
esimerkki@esimerkki.fi

2. Rekisteröidyt

 • Asiakkaat
 • Potentiaaliset asiakkaat

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Yritys OY / AB:n asiakasrekistereihin tallennettuja henkilötietoa käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden kertomiseen, markkinointitarkoitukseen sekä yrityksen palveluiden ja muiden toimintojen kehittämiseen / suunnitteluun sekä vastaaviin tarkoituksiin.

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

 • Nimi
 • Osoite
 • Sähköposti
 • Puhelinnumero

Asiakastiedot

Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen essi.esimerkki@esimerkki.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään asiakkaansuhteen syntyessä sekä rekisteripitäjän järjestelmistä palveluihin verkkolomakkeiden kautta. Lisäksi päivitetään viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta, millä varmistetaan tiedon ajantasaisuuden.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin YRITYS OY:n ja sen jäsenliikkeiden ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Markkinointilistaltamme rekisteröity pääsee poistumaan itse jokaisessa lähettämässämme markkinointisähköpostissamme olevan linkin kautta taikka lähettämällä viestin osoitteeseen:
esimerkkimiest@esimerkki.fi

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Evästeet ja selailun seuranta

Keräämme käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

Sivustomme käyttää Google Analytics-palvelua.

Sivuillamme on myös linkkejä muihin sivustoihin ja palveluihin. Me emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Kolmannet osapuolet voivat asettaa evästeitä käyttäjän päätelaitteelle käyttäjän vieraillessa palveluissamme tilastoidakseen eri sivustojen kävijämääriä.