Russel

Vaatemerkki, joka tunnetaan collegepuseron keksijänä.

"Russel valmistaa laadukkaita vaatteita, joissa tekniset ominaisuudet takaavat optimaalisen käyttömukavuuden."

Ilo irti vapaa-ajasta

Russel valmistaa urheilu- ja harjoitusvaatteita sekä vapaa-ajan rentoja vaatteita jokapäiväiseen käyttöön. Vaatteiden suunnittelussa  huomioidaan aina mukavuus, autenttisuus sekä käyttöominaisuudet. Vuodesta 1902 toiminut Russel on ylpeä sportti-historiastaan ja monimuotoisuudestaan. Russel valmistaa laadukkaita vaatteita, joissa tekniset ominaisuudet takaavat optimaalisen käyttömukavuuden.

Russel on pioneeri, collegepuseron keksijä. Vuonna 1926 Ben Russellin poika Ben toivoi isältään kutittavan paidan tilalle kokonaan puuvillaista paitaa. Russellilla aloitettiin ikonisen mukavan ja kestävän collegepaidan teollinen tuotanto vuonna 1930.

1980-90 -luvuilla Russellin yksinkertaisen tyylikkäät, mukavat, rouheat collegepaidat ja -housut ja muut tuotteet olivat trendikkäitä ammattilaisilla ja jokapäiväisessä käytössä. Nyt Russel palaa osassa malleissaan juurilleen näihin ajankohtaisiin klassisiin puuvillaisiin tuotteisiinsa.

Teknisyyttä, mukavuutta ja toiminnallisuutta

Miehet sekä naiset haluavat hyvännäköisiä teknisesti toimivia treenivaatteita, jotka näyttävät trendikkäiltä treeneissä sekä vapaa-ajalla. Vaatteet tehdään laadukkaista materiaaleista, ja ne pitävät treeneissä kehon kuivana ja oikean lämpöisenä. Laadukkuus, kestävyys ja edulliset hinnat ovat olleet aina Russellin perusperiaatteita.

Russell on palannut juurilleen ajanhenkisillä retro huppareilla, T-paidoilla, collegepuseroilla ja -housuilla juhlistaakseen 115-vuotista perinnettään, autenttisuuttaan ja luovuuttaan.

Russell kuuluu Fruit of the Loom Groupiin ja heille on tärkeää sosiaalinen ja ekologinen vastuu ja ympäristöasioista huolehtiminen.