Tue hyvinvointia ravintolisillä

Piristävä uutuus Lempäälästä. Monet käyttävät ravintolisiä päivittäin ja kokevat ne hyödyllisiksi. Kokemuksemme on, että kotimaisella, laadukkaalla ja hyödyllisellä lahjalla annat hyvää mieltä ja positiivista energiaa pitkäksi aikaa.

Tilaa tuotteita

 

Henkilöstölahja, joka muistetaan joka päivä

Puhdistamon tuotteet ovat suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Pakkauksesta riittää iloa yhdelle henkilölle 1-3 kuukaudeksi. Jos mukaan otetaan muut perheenjäsenet niin sitten vähän vähemmäksi aikaa. Kuulemma myös lemmikit saavat puhtia päivään ravintolisistä.

 • Puhtia päivään

  Monipuolinen ruokavalio on nukkumisen ja liikunnan lisäksi hyvinvoinnin A ja O. Tutkimusten mukaan ruokavaliomme ei aina ole riittävän monipuolinen. Laadukkailla ravintolisillä voimme tukea monipuolista ravintoaineiden saantia.

 • Tukea vastustuskyvylle

  Flunssakausi tulee joka vuosi. Hygienian ja monipuolisen ruokavalion lisäksi immuniteettia voi tukea monin eri tavoin. Paremman vastustuskyvyn tueksi yleisesti suositellaan D-vitamiinia, sinkkiä sekä C-vitamiinia.

 • Välitä joka päivä

  Huolehtimalla ihmistesi hyvinvoinnista osoitat välittäväsi työntekijöistäsi ja luot vahvempaa sitoutumista yritykseen. Samalla rakennat parempaa työnantaja-mielikuvaa ja hyvää fiilistä.

 • Pieni panos, iso vaikutus

  Yksi hyvinvointia tukeva paketti yrityksellenne painetun saatekortin kanssa maksaa 23,50€. Mitäpä jos näitä menisi kolme vuodessa? Lahja on verottajan hyväksymä eikä tätä varmasti ole annettu aikaisemmin.

Puhdistamo ravintolisät yhdistettynä paino- ja logistiikkapalveluihimme on mahtava kombo.

Konseptimme on yksinkertainen. Valitse Puhdistamon tuote tai tuotteet, joilla haluat ilahduttaa ihmisiäsi. Valitse mukaan pakattava kortti ja valitse haluatko antaa lahjan kerran, 2 kertaa vai 3 kertaa vuodessa. Graafikkomme viimeistelee kokonaisuuden, jonka jälkeen paino- sekä logistiikkapalvelumme huolehtivat toimituksista toiveidesi mukaan. Helppoa, nopeaa ja mieleenpainuvaa.

Valitse tuotteet,
suunnittele kortti, jaa idea kollegoillesi

Meiltä voit tilata aina ennen ostopäätöstä kollegoillesi jaettavan materiaalin sähköpostiin. Tästä pääset mukavasti alkuun.

Tilaa tuotteita

JUTTUTUOKIO | SAMULI YLISUVANTO, PUHDISTAMO

PT-Design® x Puhdistamo, mistä on kysymys?

PT-Design® ja Puhdistamo yhteistyö sai alkunsa keskusteluista voisiko yritykset hyötyä laadukkaista ravintolisistä henkilöstön hyvinvoinnin tukemisessa. Ravintolisiin littyy paljon ennakkoluuloja ja uskomuksia. Me kuitenkin uskomme, että tekemällä asioita eri tavalla hyvien tyyppien kanssa, jotka ovat sitoutuneita ja asialleen omistautuneita, hyviä asioita voi tapahtua. Katso mistä on kysymys?

 

TEHDÄÄN HYVÄÄ YHDESSÄ

Yhteistyössä Suomen luonnonsuojeluliitto

Suoluonto on paitsi osa Suomen kauneinta luontoa, suot myös auttavat meitä tehokkaasti ilmastonmuutoksen torjumisessa. Ojitettuna suot vapauttavat ilmakehään hiiltä yhtä paljon kuin Suomen liikenne yhteensä. Ennallistaminen on ilmastoteko, jonka avulla suojellaan hiilivarastoja ja samalla se on luontoteko luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi. Lahjoitamme kaikista Puhdistamon yrityspaketeista 0,40€ Suomen luonnonsuojeluliiton ilmastotyöhön.

 

JUTTUTUOKIO | TITTA WINQUIST, HEALING FOODIE

Toimiva ruuansulatus, optimaalisesti toimivat aivot

Oletko kiinnostunut terveellisestä ruokavaliosta? Saatat tietää aiheesta paljonkin tai sitten asiat ovat sinulle vieraampia. Niin tai näin, Healing Foodien Suolisto kuntoon-kurssi auttaa joko ylläpitämään jo opittuja hyviä tapoja tai sitten pala palalta rakentamaan tavat uudelleen. Ravintovalmentaja Titta Winquist keskustelee Henkan kanssa terveellisen ruokavalion merkityksestä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

 • Henkilökohtainen ja
  nopea palvelu
 • Hyvät prosessit ja elämää helpottavat toimintatavat
 • Läpinäkyvä ja
  reilu hinnoittelu
 • Vastuulliset ja
  laadukkaat tuotteet

Kokemuksia palveluistamme

Olemme auttaneet asiakkaitamme erilaisten brändituotteiden toteuttamisessa ja toimittamisessa jo yli 20 vuotta. Me aidosti haluamme tarjota sinulle parasta palvelua tiiminä, jotta sinä pääsisit vähän helpommalla. Alkuvuonna 2023 toteutetussa asiakaskyselyssä NPS 82,5. Otoskoko (n) 150 asiakasta.

Lue lisää

1959
Perustettu
15
Hengen asiakaspalvelutiimi
20 +
Vuoden kokemus logotuotteista
30 +
Vuoden kokemus sopimusvalmistajana

100% Cashback takuu

Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme hyvitämme meille palautetut tuotteet ja käyttämättömät lahjakortit mukisematta 6kk tilauksesta. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua, elämääsi helpottavat toimintatavat, läpinäkyvät ja reilut hinnat sekä laadukkaat ja vastuulliset tuotteet.

LAHJA JOKA MUISTETAAN JOKA PÄIVÄ

Valitse tuotteet, suunnittele kortti ja jaa idea kollegoillesi

Meiltä voit tilata aina ennen ostopäätöstä kollegoillesi jaettavan materiaalin sähköpostiin. Tästä pääset mukavasti alkuun.

Tilaa tuotteita

Tilaa kesäsitteemme 2024

Tilaamalla esitteen liityt postituslistalle ja saat ajantasaista tietoa uutuuksistamme. Halutessasi voit poistua postituslistalta helposti silloin kun haluat.

Tilaa esite