Usein kysyttyä

Tehtävämme on tarjota parasta palvelua tiiminä, jotta sinä pääset helpommalla. Meiltä saat aina henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua sekä elämääsi helpottavat toimintatavat.

Askarruttaako jokin palveluihimme liittyvä asia mieltäsi? Ei hätää voit kysyä meiltä mitä vaan ja vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Olemme toimineet brändituotehallinna parissa 20 vuotta ja yleisesti liike- ja mainoslahjojen parissa jo yli 25 vuotta. Toisin sanoen olemme olleet mukana selvittämässä jos jonkinlaista asiaa asiakkaidemme tueksi. Kysy rohkeasti, me vastaamme.

 • Kuinka nopeasti saan lahjakortteja?

  Olemassa oleviin lahjakorttikauppoihin lisätilaukset lähtevät yleensä seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika 2-4 päivää.

  Uuden kaupan perustaminen ja lahjakorttitoimitukset 2-5 päivää tilauksesta.

 • Mistä toimitukset postitetaan?

  Meillä kaikki tuotteet lähtevät Sastamalan logistiikastamme. Kaikki paketit toimitetaan lahjasaajalle Smartpost pakettina. Kaikki ulkomaan toimitukset onnistuvat myös.

 • Miten lahjakortteja verotetaan?

  Verotus: Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu palvelu tai yksilöity lahjakortti.

  Esimerkki 10: Työnantaja antaa koko henkilökunnalle joululahjaksi lahjakortit, joilla työntekijät voivat valita itselleen haluamansa lahjan työnantajan etukäteen valitsemista vaihtoehdoista. Etu on työntekijöille verovapaa.

  Lue tästä lisää

 • Saako lahjakortit painettua omalla visuaalisella ilmeellä?

  Kyllä saa. Perusmuotoiset ja digitaaliset lahjakortit personoimme logolla ja tervehdystekstillä. Tämän lisäksi voimme tehdä lahjakortit minkä mallisina tahansa toiveidenne mukaan painettuna.

 • Saako palvelun muilla kielillä toteutettuna?

  Järjestelmässämme on kieliversioit myös englanniksi ja ruotsiksi.

 • Miten varmistun pakettien perille menosta?

  Toimitamme kaikki lahjakorteilla lunastetut paketit Postin Smartpost-pakettiautomaatteihin. Lahjansaaja valitsee lahjaa lunastaessaan noutopisteen, minne lahja toimitetaan. Kaikilla toimituksillamme on seurantanumero.

 • Toimitatteko lahjakorteilla lunastettuja lahjoja ulkomaille?

  Lahjojen toimitus ulkomaille onnistuu. Palvelumme hintaan sisältyy pakettien toimitus kotimaahan. Ulkomaille toimitetusta paketeista veloitamme kotimaan toimituksista ylimenevän osuuden.

 • Mikä on ostamieni lahjakorttien voimassaoloaika?

  Lahjakortit ovat voimassa neljä kuukautta. Massapostituksena lähetettävien ja fyysisten lahjakorttien voimassaoloaikaa voidaan muuttaa toiveidenne mukaan.

 • Tietosuojaan liittyvät asiat

  Emme luovuta lahjansaajien tietoja kolmansille osapuolille eikä tietoja käytetä markkinointiin.