Marttiini

Marttiinin tuotteissa perinteinen kotimainen puu, nahka sekä poronsarviluu kohtaavat modernit materiaalit. Kun sukupolvien mittaiset käsityöperinteet ja ammattitaito sekä nykyaikainen teknologia yhdistyvät syntyy puukko, jollaista ei ole toista.

"Oikea puukko oikeaan tilanteeseen."

Suomalaista osaamista, perinteitä kunnioittaen

Marttiinin puukot ovat syntyneet Suomen pohjoisen karuissa oloissa ja siellä ne edelleen valmistetaan. Puukkojen valmistuksessa käytetään perinteisiä materiaaleja, vaalitaan käsityötaitoa ja hyödynnetään modernia tekniikkaa pohjoisen alueen puukkohistoriaa kunnioittaen.

Kädensijoissa käytetään mm. visakoivua ja joissain malleissa poron sarviluuta. Huippuunsa hiotun terän viimeistely on puukontekijöille kunnia-asia. Tuotteet luodaan tinkimättömillä laatuvaatimuksilla.

 

 

Marttiinin lahjapuukot

Puukot ovat näyttäviä ja tyylikkäitä arvoesineitä, jotka on suunniteltu toimimaan myös käytännössä. Tyylikkään ajattomat puukot ovat toivottuja lahjoja. Tuotteisiin voi tehdä merkkauksen. Se voi olla yrityksen logo tai tervehdys terään, helaan tai tuppeen. Tuotteita on kotikokille, luonnossa liikkujalle, eränkävijälle, sienestäjälle, retkeilijälle, kalastajalle, metsästäjälle, nikkaroijalle, puusepälle jne.

Keittiö

Veitsien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että ne säilyttävät terävyytensä pitkään sekä erilaisiin terien muotohin, jotka soveltuvat eri käyttötarpeisiin. Hyvät välineet tekevät ruoanlaitosta hauskaa. Ainutlaatuisen terävät ja joustavat kalapuukkojen terät myötäilevät kalan muotoja ja tekevät fileoinnista helppoa.

Unique by Marttiini

Kokoelma koostuu valikoiduista puukoista. Ne on suunniteltu upeiksi timanteiksi keräilijän kokoelmaan. Taitavat ammattilaiset ovat valmistaneet jokaisen sarjan puukon käsityönä ja jokainen puukko on uniikki - kahta samanlaista ei ole. Ne edustavat pohjoisen kauneutta ja sitkeyttä.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.