KOLO Sauna

Suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä ja yli kolme miljoonaa saunaa. Se kertoo kaiken oleellisen suomalaisesta saunakulttuurista. KOLOn tavoitteena on jalkauttaa tämä kulttuuri kaikkialle maailmaan, kiulu ja kauha kerrallaan.

"Mainio ja lämmittävä tuoteperhe tarjoaa suomalaiselle saunakansalle lempeää lämpöä."

Meditaation pohjoisin muoto

KOLO Sauna tarjoaa suomalaiselle saunakansalle lempeää lämpöä.

Suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä ja yli kolme miljoonaa saunaa. Se kertoo kaiken oleellisen suomalaisesta saunakulttuurista. KOLOn tavoitteena on jalkauttaa tämä kulttuuri kaikkialle maailmaan, kiulu ja kauha kerrallaan. Mainion ja lämmittävän tuoteperheen on suunnitellut muotolija Brita Flander.

Sihisevän saunan tuotteet

KOLO kertoo ja kuvailee tuotteitaan näin:

"Kiulu ja Kauha ovat erottamattomia. Siksi ne myös pakataan yhteen. Kauha toimii kiulun kantokahvana ja ilman kiulua ei kauhalla olisi paikkaa, jossa maata. Ne eivät tee saunomisesta ikimuistoista, loista pimeässä tai tuoksu millekään. Sen kuitenkin takaamme, että kiulumme ei vuoda ja kauhamme kantaa."

"KOLO Kiulu+Kauha -parivaljakko on saatavilla kaikissa väreissä. Eli mustana ja valkoisena."

"Löylykauhan pakkaus sisältää saunan kapellimestarin tahtipuikon. Instrumentin, joka saa kiukaan kiviorkesterin sihisemään sinfonian tavoin ja kanssasaunojat vaatimaan encorea. Toiset kutsuvat sitä myös löylykauhaksi."

Materiaalit:
Kauhan varret ovat bambua ja muut osat alumiinia. Kylpyharja on bambua.