Isosteel

Isosteelin termostuotteet ovat täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä, toimivuutta, laatua ja modernia designia. Termospullot ja juomapullot on kehitetty huippuunsa toimimaan retkille luontoon, vaelluksille, matkoille kaupunkeihin, autoon, kotiin, toimistoon ja missä haluatkaan juoman ja ruoan pysyvän kauan kylmänä tai kuumana. Korkeatasoisen vakuumitekniikan ansiosta lämpötila pysyy haluttuna useita tunteja.

Toimivaa designia arkeen

Termospullot ovat iskunkestävää, parasta 18 / 8 ruostumatonta terästä ja soveltuvat päivittäiseen käyttöön. QuickStop -painonappikorkki on patentoitu, rekisteröity, toiminassa tipaton ja helposti puhdistettava. Termospulloissa on todella hyvä lämmöneristys korkeatasoisen vakuumitekniikan ansiosta.

Isosteel-mallistossa on klassisia sekä uusia trendikkäitä malleja. Kotiin ja toimistoon mallistoissa on myös tyylikkäitä kahvi- ja teekannuja. Termosmukit ovat myös käteviä matkalle junaan, autoon, retkille ja näin virkistävää juotavaa on aina heti käden ulottuvilla. Tuotteille myönnetään 5 vuoden takuu.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.