.

Arabia

Arabia on ollut 140 vuoden ajan suomalaisen muotoilun edelläkävijä. Arabian muotoilun lähtökohtina ovat ajaton kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys. Valikoimistamme löydät rakastetut astiasarjat sekä sisustus- ja lahjatuotteet – aikaa kestävät klassikot, jotka säilyvät sukupolvelta toiselle.

"Arabian astiat keräävät ihmiset yhteen nauttimaan ruoasta ja yhdessäolosta."

Tunnettu ja rakastettu klassikko

Arabia on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista tuotemerkeistä. Jo yli 140 vuoden ajan Arabialla on ollut vahva sija suomalaisissa kodeissa kattaen sekä arjen että juhlan. Astiasarjojen kokoonpano ja muotoilu ovat seuranneet aikaansa ajattomasti. Arabian ja muotoilijoiden lähtökohtana on aina ollut astioiden kauneus, laadukkuus ja käytännöllisyys. Arabian astiat keräävät ihmiset yhteen nauttimaan ruoasta ja yhdessäolosta, sukupolvesta toiseen.

Vastuullisuus

Arabia on osa Fiskars konsernia, ja Arabia on Fiskarsin rekisteröimä tuotemerkki. Arabian lupaus asiakkaille on luoda ja toteuttaa ratkaisuja, jotka tekevät arkisista kokemuksista ilon hetkiä. Arabia haluaa johtaa ja kasvattaa toimintaansa kannattavalla tavalla, huolehtia ihmisistä ja ympäristöstä.

Ympäristö

Fiskars - konsernissa ympäristökysymykset huomioidaan tarkasti. Materiaalien ja valmiiden tuotteiden käsittelyssä tavoitteena on tehokas, ilman tarpeettomia väliportaita toimiva logistinen ketju. Logistiikkaa kehitetään yhteistyössä tavarantoimittajien ja jakeluportaan kanssa, kokonaiskuljetustarpeen vähentämiseksi. Lisäksi tuotteiden pakkauksissa käytetään pääsääntöisesti kierrätyskelpoisia materiaaleja.

Fiskars Finland Oy Ab:n henkilöstö toimii Fiskarsin hallituksen hyväksymien toimintaohjeiden mukaisesti.