1. Valitse käyttökohde

Lahjakortti

2. Luo lahjakortti

Aloita valitsemalla tuotteita

Turvallinen kokeilu. Tilaa maksuton esitysmateriaali sähköpostiin

Tilaamalla esitysmateriaalin sähköpostiin pääset tutustumaan palveluumme rauhassa, eikä tämä sido sinua mihinkään.

0 tuotetta - Yht. 0,00 €, alv 0%
 • Jaa esitysmateriaali kollegoillesi
 • Tutustukaa palveluun rauhassa
 • Hyväksy tarjous, jos koette että tästä olisi apua
 • Viimeistelemme kokonaisuuden kanssasi

Lahjakortit saat heti käyttöön soittamalla 010 327 0800 tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@pt-design.fi

 • Miten takuu toimii?

  Omasivu-verkkokaupasta lähetetyt käyttämättömät lahjakortit palautuvat automaattisesti takaisin lahjasaldoille. Joululahjoja ja muita massapostituksia lähettäessä voimme teemoittaa käyttämättömät lahjakortit sinulle uudelleen tai teemme näistä hyvityslaskun.

 • Kuinka nopeasti saan lahjakortteja?

  Nopeimmillaan saat uuden lahjakaupan seuraavaksi arkipäiväksi jolloin digitaaliset lahjakortit ovat heti lähetettävissä. Fyysiset lahjakortit ovat perillä 2-4 pvä tilauksesta.

 • Saako lahjakortit painettua omalla visuaalisella ilmeellä?

  Kyllä saa. Perusmuotoiset (kartonkiset lahjakortit) ja digitaaliset lahjakortit personoimme logolla ja tervehdystekstillä. Tämän lisäksi voimme tehdä lahjakortit minkä mallisina tahansa toiveidenne mukaan painettuna.

 • Miten lahjakortteja verotetaan?

  Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu, palvelu tai yksilöity lahjakortti. Työntekijä voi myös valita lahjan työnantajan määrittelemistä vaihtoehdoista.

  Tiivistelmä verottajan säännöistä.

  Työnantajan antamat lahjakortit voivat olla verovapaita merkkipäivälahjoja, jos työnantaja on selvästi rajannut lahjakortin käyttökohteen tietystä paikasta hankittavaan esineeseen tai palveluun. Lahjan verovapauden kannalta ei ole merkitystä, minkä lahjan työntekijä valitsee työnantajan rajaamista vaihtoehdoista.

  3.4.1.2 Työntekijän merkkipäivät

  Työntekijän tavanomaisia merkkipäiviä ovat esimerkiksi 40-, 50-, 60- ja 70-vuotissyntymäpäivät. Sen sijaan esimerkiksi 65-vuotispäivänä annettua lahjaa ei ole oikeuskäytännössä hyväksytty verovapaaksi (KHO 4.11.1986 taltio 4333). Työntekijän merkkipäiviä ovat myös hääpäivä, pitkäaikaiseen palvelukseen perustuva merkkipäivä (10 vuotta tai enemmän) ja eläkkeelle siirtyminen.

  Työntekijän merkkipäivän johdosta annetun lahjan kohtuullinen arvo on enintään työntekijän 1-2 viikon bruttopalkkaa vastaava määrä.

  3.4.2 Muut lahjat

  Työnantaja voi muistaa työntekijöitään merkkipäivälahjojen lisäksi erilaisilla muilla lahjoilla. Muista työnantajan antamista lahjoista verovapaita ovat vain niin sanotut vähäiset muut lahjat, jos ne annetaan kollektiivisesti koko henkilökunnalle. Edun verovapauden edellytyksenä olevaa kollektiivisuutta on käsitelty erikseen edellä luvussa 3.1.1.

  Vähäisellä muulla lahjalla tarkoitetaan lähinnä jouluna koko henkilökunnalle annettavia pieniä muistamisia. Myös esimerkiksi läksiäislahja voi olla vähäinen muu lahja, jos antamiskäytäntö koskee koko henkilökuntaa. Työntekijän saama vähäinen muu lahja on verovapaa, jos se on saatu muuna kuin rahana tai siihen verrattavana suorituksena ja käytäntö koskee koko henkilökuntaa (TVL 69 § 1 momentti 3 kohta). Rahana tai rahaan verrattavana suorituksena annetut lahjat ovat kuitenkin aina työntekijän palkkaa.

  Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu, palvelu tai yksilöity lahjakortti. Työntekijä voi myös valita lahjan työnantajan määrittelemistä vaihtoehdoista.

 • Saako palvelun muilla kielillä toteutettuna?

  Kyllä saa. Järjestelmässämme on valmiina suomi, ruotsi ja englanti. Digitaalisia lahjakortteja lähettäessä voit valita haluamasi kielen jo lähetysvaiheessa ja tämän jälkeen palvelu on alusta loppuun valitulla kielellä ilman, että lahjansaajasi tarvitsee muuttaa tätä erikseen.

 • Toimitatteko lahjakorteilla lunastettuja lahjoja ulkomaille?

  Kyllä toimitamme. Palvelumme hintaan sisältyy pakettien toimitus kotimaahan. Ulkomaille toimitetuista paketeista veloitamme kotimaan toimituksista ylimenevän osuuden.

 • Mikä on lahjakorttien voimassaoloaika?

  Lahjakortit ovat voimassa neljä kuukautta lähetyksestä tai fyysisten lahjakorttien tulostamisesta. Digitaalisista lahjakorteista lähtee ensimmäisen viestin jälkeen kolme automaattista muistutusviestiä.

Tuotteet - 0 kpl Yht. 0,00 €, alv 0%

Kirjoita teksti

B i

Jos käytössänne on jokin erikoisfontti niin ei hätää, graafikomme viimeistelee painatuksen brandbookinne mukaan.

Valitse kuva