Cardpro®
- usein kysytyt kysy­mykset

Kuinka nopeasti saan lahjakortteja?

Olemassa oleviin lahjakorttikauppoihin lisätilaukset lähtevät yleensä seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika 2-4 päivää. Uuden kaupan perustaminen ja lahjakorttitoimitukset 2-5 päivää tilauksesta.

Paljonko lahjakorteissa on toimituskulua?

Lahjakorttien toimituskulut on 9€, alv 0%.

Esimerkki: Lahjakortin arvo 75€ - 9€ = 66€. Eli tuotteen arvo on 66€ sisältäen yksittäispakattujen tuotteiden tarvikkeet ja lahjakortit. 

Lahjakorttien verotus

Verotus: Vähäisen lahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Jos työnantaja antaa työntekijöille muutamia vähäisiä lahjoja vuodessa, näiden yhteenlaskettu arvo voi olla korkeintaan 100 euroa. Lahja voi olla työnantajan valitsema esine, pääsylippu palvelu tai yksilöity lahjakortti. 

Esimerkki 10: Työnantaja antaa koko henkilökunnalle joululahjaksi lahjakortit, joilla työntekijät voivat valita itselleen haluamansa lahjan työnantajan etukäteen valitsemista vaihtoehdoista. Etu on työntekijöille verovapaa.

Lue tästä lisää →

Saako lahjakortit painettua omalla visuaalisella ilmeellä?

Kyllä saa. Perusmuotoiset ja digitaaliset lahjakortit personoimme logolla ja tervehdystekstillä. Tämän lisäksi voimme tehdä lahjakortit minkä mallisina tahansa toiveidenne mukaan painettuna.

Kuinka varmistan, että pakettini menee perille?

Meillä on aina paketin toimitustapana joko suora kotiinkuljetus tai toimitus Smartpostiin. Suosittelemme toimitustavaksi Smartpostia aina ollessasi epävarma oletko kotona juuri oikealla hetkellä vastaanottamassa pakettia.

Me emme toimita mitään helposti pilaantuvaa, joten ovelle toimitus ei ole välttämätön ja Smartpostilla paketti on helposti noudettavissa lähikaupasta.

Voinko käyttää lahjakorttia asiakaslahjojen jakamiseen?

Kyllä voit. Hyödyntämällä toimituspalveluamme voimme postittaa puolestasi kaikki lahjakortit suoraan lahjansaajille vaikka kotiosoitteisiin. Digitaalisella lahjakortilla pystyt myös toimittamaan lahjat järjestelmästämme suoraan lahjansaajille.

Ihmiset ovat koronasta johtuen huonosti toimistolla, niin toimituspalvelumme on hyvä keino lahjojen jakamiseen. Tämä on myös erittäin kustannustehokasta.

Mistä toimitukset postitetaan?

Meillä kaikki tuotteet lähtevät Sastamalan logistiikastamme. Eli kaikki paketit toimitetaan lahjasaajalle Suomesta Postilla. Toimitusaika 1-2 vuorokautta.

Mikä on tuotteiden toimitustapa?

Meillä lahjansaaja voi itse valita toimitustavaksi joko Smartpost-toimituksen lähimpään pakettiautomaattiin tai Postin Ovelle-paketin. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan Smartpost-toimituksen Ovelle-paketin sijaan, koska silloin paketti on noudettavissa silloin kun itse haluaa eikä saajan tarvitse odotella pakettia kotona.

Mitä aloituskulu pitää sisällään?

Aloituskulu pitää sisällään verkkosivun perustamisen omilla logoilla ja tervehdystekstillä. Eli lahjan lunastamiseen tarkoitettu sivusto on personoitu yritysilmeenne mukaisesti.

 

 

 

Voimmeko olla avuksi?

Ota rohkeasti yhteyttä

Lähetä meille kysymyksesi oheisella lomakkeella. Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.