Tee Jays

Vuonna 1976 perustetun yrityksen tavoitteena on ollut valmistaa maailman paras T-paita mainoskäyttöön.

Ylellisiä basic tuotteita

Tee Jays perustettiin 1976 Alabamassa ja nykyään yritys on tanskalainen. Visiona oli aluksi valmistaa parhaimman laatuinen T-paita koko maailmassa ja T-paitoja onkin tehty kaikissa maailman väreissä 40 vuoden aikana.

Tee Jaysin visio on luoda paras premium mallisto, joka käsittää muodikkaita klassikkoja promootiotuotteiksi. Kun yritys etsii premium-luokan vaatteita, esimerkiksi poloa, T-paitaa tai takkia, niin Tee Jays haluaa tarjota parastaan.


 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.


 

V-aukkoinen neule
0,00 €
Outdoor neulosfleece / M
0,00 €
Hupullinen Zepelin takki / N
91,10 €
Luxury Sport Tee / N
0,00 €
Luxury Sport pikee / N
0,00 €
Luxury Sport pikee / M
0,00 €
Active fleece / N
0,00 €
Naisten Perfect Oxford kauluspaita
0,00 €
Interlock Tee / N
0,00 €
Competition takki
0,00 €

 

Vastuullisuus

Ympäristöasiat otetaan tarkasti huomioon. Tavarantoimittajien tulee toimia ympäristöasioissa oikein sopimusten mukaan. Kierrätettyjä materiaaleja käytetään silloin kun se on mahdollista. Tee Jaysin tavarantoimittajilla pitää olla tietyt sertifikaatit kuten: Öko-Tex (materiaaleissa ei saa olla haitallisia aineita), REACH (ei haitallisia kemikaaleja), Amfori (työolosuhteisiin liittyen).

Malliston vaatteet

Tee Jaysin malliston valikoima on laaja. Se sisältää skaalan peruspromootio T-paidoista ylellisiin joustaviin interlock laatuisiin T-paitoihin. Toiminnallisuus on tärkeintä ja mallit on tehty parhaista materiaaleista. Valittavana on joko hieno CoolDry materiaali tai heidän kaupallinen huokea funktionaalinen polyesteri materiaali. Molemmat laadut ovat keveitä ja teknisesti laadukkaita. Teknisistä vaatteista löytyy myös premium laatuisia softshell-takkeja.

Tee Jaysilla on ajattomia business vaatteita, rentoja klassikoita ja trendikkäitä urbaaneja tuotteita. Naisille ja miehille on myös hienostuneita neuleita. Ne valmistetaan hienosta italialaisesta merino villa - sekoitelangasta.

Miellyttävät ja trendikkäät collegepaidat valmistetaan pitkäkuituisesta Egyptin puuvillasta. Materiaalin pinta on ylellisen pehmeä.