Marttiini

Perinteiset materiaalit, sukupolvelta toiselle siirtyvät kädentaidot sekä moderni teknologia yhdessä synnyttävät tyylikkäät ja ajattomat tuotteet.

Suomalaista osaamista, perinteitä kunnioittaen

Marttiinin puukot ovat syntyneet Suomen pohjoisen karuissa oloissa ja siellä ne edelleen valmistetaan. Puukkojen valmistuksessa käytetään perinteisiä materiaaleja, vaalitaan käsityötaitoa ja hyödynnetään modernia tekniikkaa pohjoisen alueen puukkohistoriaa kunnioittaen.

Kädensijoissa käytetään mm. visakoivua ja joissain malleissa poron sarviluuta. Huippuunsa hiotun terän viimeistely on puukontekijöille kunnia-asia. Tuotteet luodaan tinkimättömillä laatuvaatimuksilla.

 


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.


 

Sissipuukko
48,30 €
Carbinox Hirvipuukko
79,85 €
Lapinleuku 230
43,45 €
Kromijätkä
24,10 €
Lapinleuku 235
50,70 €
Kaamosjätkä
20,10 €
Jätkänvuolu
24,10 €

 


 

Oikea puukko oikeaan tilanteeseen

 

 

Marttiinin lahjapuukot

Puukot ovat näyttäviä ja tyylikkäitä arvoesineitä, jotka on suunniteltu toimimaan myös käytännössä. Tyylikkään ajattomat puukot ovat toivottuja lahjoja. Tuotteisiin voi tehdä merkkauksen. Se voi olla yrityksen logo tai tervehdys terään, helaan tai tuppeen. Tuotteita on kotikokille, luonnossa liikkujalle, eränkävijälle, sienestäjälle, retkeilijälle, kalastajalle, metsästäjälle, nikkaroijalle, puusepälle jne.

Keittiö

Veitsien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että ne säilyttävät terävyytensä pitkään sekä erilaisiin terien muotohin, jotka soveltuvat eri käyttötarpeisiin. Hyvät välineet tekevät ruoanlaitosta hauskaa. Ainutlaatuisen terävät ja joustavat kalapuukkojen terät myötäilevät kalan muotoja ja tekevät fileoinnista helppoa.

Unique by Marttiini

Kokoelma koostuu valikoiduista puukoista. Ne on suunniteltu upeiksi timanteiksi keräilijän kokoelmaan. Taitavat ammattilaiset ovat valmistaneet jokaisen sarjan puukon käsityönä ja jokainen puukko on uniikki - kahta samanlaista ei ole. Ne edustavat pohjoisen kauneutta ja sitkeyttä.