Cutter & Buck

Arkeen ja työhön sopivia tyylikkäitä vaatteita.

Seattle inspiraationa

Seattlesta kotoisin oleva Cutter & Buck brändi ammentaa inspiraatiota Seattlen monimuotoisuudesta. Seattlen vilkas kaupungin vilinä, legendaarinen taide-elämä, teknologia, luonnon kauneus ja kaikki ympärillä tapahtuva vaikuttaa suunnitteluun. Surffikulttuuri, hienostunut kaupunkielämä ja villi luonto luovat omaleimaisen kombinaation. Heidän toimistostaan näkyy kimalteleva Puget Sound ja lumihuippuiset Olympic -vuoret. He haluavat tuoda suunnitelmiinsa paloja noista näkymistä, arkeen ja viikonloppuun saumattomasti toimivina vaatteina.

1990-luvulla Cutter & Buck aloitti korkealaatuisien golf urheiluvaatteiden valmistamisen. Nykyään heidän mallit venyvät koko lifestyle alueelle. He suunnittelevat vaatteet siten, että ne ovat siistejä töihin, mukavia vapaa-ajalla ja helppoja nopeasti muuttuvissa sääolosuhteissa, mihin on totuttu Seattlessakin.


 

 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.


 

Belfair Oxford Shirt / N
59,00 €
Packwood Jacket / M
119,00 €
Silverdale Jacket / M
89,00 €
Advantage Stand-Up Collar Polo / M
0,00 €
Stealth Jacket / N
89,00 €
Shelton 3-1 takki / N
109,00 €
Twin Lakes Full Zip / N
0,00 €
Thorp Denim Crew / N
0,00 €
Kelowna Polo / M
0,00 €
Twisp Hood Full Zip / N
0,00 €

 

 

 


 

Sosiaalinen vastuu

Cutter & Buck´ssa ajatellaan, että jokainen ihminen on erityinen ja arvokas. Työntekijöiden työolosuhteet ovat siksi vastuulliset ja hyvät. He kohtelevat kaikkia kunnioittaen ja arvokkaasti ja odottavat tätä myös heidän toimittajiltaan. Tavarantoimittajien pitää toimia myös ympäristöä säästävästi. He uskovat, että organisaatiot, jotka ovat sosiaalisesti ja ympäristöllisesti vastuullisia, pärjäävät paremmin tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.