Craft

Erittäin tunnettu laadukas ja funktionaalinen skandinaavinen tuotemerkki, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Intohimosta urheiluun ja toiminnallisten vaatteiden kehittämiseen

Craft valmistaa innovatiivisia, teknisiä urheiluvaatteita niin huippu-urheilijoille kuin arkielämän sankareille, aktiiviseen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Vaatteen teknisen toimivuuden lisäksi huomiota kiinnitetään paljon designiin. Vaatteita on erilaisiin haasteellisiin ympäristöihin ja olosuhteisiin kuten sateeseen, tuuleen, kuumuuteen, kylmyyteen ja likaan. Craft valmistaa ja kehittää vaatteita, niiden teknologiaa ja laatua tiiviissä yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa. Heillä on käytännön tieto ja toiveet urheiluvaatteiden toimivuudesta ja käyttömukavuudesta.

Craftilta löytyy urheiluvaatteita juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn, treeneihin sekä lisäksi kenkiä, kasseja, teknisiä takkeja, kosteutta siirtäviä aluskerrosvaatteita. Craft on mukana urheilijan arjessa, johon kuuluu hikeä, lämpöä, kipua, tuulta, sadetta, kaatumista, nousemista ja euforian kokemuksa. Craft etsii parhaita teknisesti toimivia vaateratkaisuja urheilijoille, olivat he sitten Olympialaisissa tai kotona, metsässä tai kadulla. Urheiluvaatteiden tulee pitää kehon lämpötila optimaalisena ja kuivana kaikissa säätiloissa.


 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

 


 

Polar Light Pad Midlayer / M
99,00 €
Leisure Full Zip Hood / M
69,00 €
Thermal Glove hansikkaat / UNISEX
24,00 €
Polar kuoritakki / M
350,00 €
V150 Engineered juoksukenkä / N
120,00 €
Leisure Crew sweatshirt / M
49,00 €
Noble Zip Jacket Heavy Knit Fleece / M
89,00 €
Hybrid Puffy takki / N
0,00 €
Fuseknit Comfort Zip / N
36,00 €
Leisure Full Zip Hood / N
69,00 €

 


 

Käyttömukavuutta, tyylikkyyttä, toimivuutta ja teknisyyttä

Craft valmistaa tiukkojen laatuvaatimusten mukaan tyylikkäät vaatteet ensiluokkaisista materiaaleista urheilijoille ja urheilullisesta elämäntavasta pitäville. Urheilussa kerrospukeutuminen on tärkeää ja Craftilla on tuotteet kaikkiin tarvittaviin kerroksiin. Alin kerros siirtää kosteuden iholta vaatteen ulkopuolelle, mistä kosteus haihtuu tai siirtyy seuraavaan vaatekerrokseen. Välikerros on lämmittävä ja eristävä. Se siirtää myös kosteutta ja ylimääräistä lämpöä seuraavaan kerrokseen ja vaatteen ulkopuolelle. Kylmässä ilmassa välikerroksen eristys säilöö kehon lämpöä kuitenkaan  liikkumista rajoittamatta. Uloin kuorikerros suojaa kylmältä, tuulelta, sateelta ja kosteudelta. Tämä kerros kuitenkin päästää kankaan läpi ulos liiallisen lämmön ja kosteuden. Haastavinkaan sää ei näin rajoita liikkumista.

Craftin vaatekategoriat:

Sportswear
Mallistossa on laaja kirjo takkeja eri käyttötarkoituksiin (sade-, softshell-, toppa-, talvi-, untuva- ja kuoritakkeja).

Noble Concept 
Mallistossa on teknisestä fleecestä valmisettuja tuotteita.

Emotion Concept
Mallistossa on rentoja vapaa-ajan vaatteita

Jackets
Mallistossa on takkeja kaikkiin olosuhteisiin ja tilanteisiin.

Training
Mallistossa on monikäyttöisiä trendikkäitä teknisiä treenivaatteita.

Nordic Ski
Hiihtomallistoissa otetaan huomioon hiihtoammattilaisten tietämys.

Bike
Pyöräilyvaatteita on kilpapyöräilijöille sekä harrastajille

Baselayer: Stay COOL, Be ACTIVE, Keep WARM
Teknisiä kosteuden iholta pois siirtäviä alusasumallistoja on kolme sarjaa eri olosuhteisiin ja tekemisen intensiteetin mukaan.

Näiden lisäksi mallistoissa on kengät, asusteet ja kassit sekä reput.

Vastuullisuus

Craft valmistaa funktionaalisia vaatteita, jotka ovat pitkäikäisiä. He kertovat huomioivansa vastuuasiat tuotteen elinkaaressa, yhteistyökumppaneissa, tuottajissa, kuljetuksissa ja kaikesta alaan liittyvässä. He haluavat jättää niin pienen jäljen ympäristöön kuin vain mahdollista. Craftilla tehdään työtä aktiivisesti monilla tavoilla varmistaen, että heidän tuotteensa ovat kestäviä ja laadukkaita, mutta eivät vaikuttaisi ympäristöasioihin negatiivisesti.

Craftin toimittajat noudattavat viimeisimpiä kemikaali-lainsäädäntöjä (REACH). Materiaalit valitaan niin, että ne on mahdollista kierrättää myöhemmin ja niin ettei eläimiä vahingoiteta. Kuljetukset pyritään tekemään laivoilla. Craft valmistaa tuotteitaan ympäri maailmaa ottaen huomioon sositaalisen vastuun (BSCI).