Rentoa yhdessäoloa ja verkostoi­tumista padelin avulla!

Voiko padelia pelata vaikkei olisi koskaan mailaa kädessään pitänytkään? Kyllä voi! Kävimme viettämässä mukavan päivän pelaten hittilajiksi noussutta padelia Padel Club Finlandin pelihallilla Vantaan Tammistossa.

Järjestimme lokakuussa yrityksemme luokkansa ensimmäisen padeltapahtuman Padel Club Finlandin klubilla Vantaan Tammistossa. Tapasimme asiakkaita ja vietimme yhdessä urheiluntäyteisen iltapäivän ammattikoutsin valmennuksessa. Padel Club Finlandin aluepäällikkö Jussi Reimakoski kertoi meille myös tarkemmin yrityksen toiminnasta ja siitä, kuinka laji on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana.

 

”Arviolta Suomessa on tällä hetkellä yli 80 000 pelaajaa. Padel on matalan kynnyksen laji, ei tarvita kuin maila käteen ja pallo – pikkuhiljaa, siitä se lähtee.” 

 

Padel Club Finlandin huippulaadukkailta klubeilta löydät sisä- ja ulkokenttiä yli 20:lta paikkakunnalta ympäri Suomea. Jokaisen klubin suunnittelussa on panostettu laadukkaisiin puitteisiin ja viihtyvyyteen. Tapahtuma oli kerrassaan erittäin onnistunut!

 

Padel herätti paljon ajatuksia mukana olleissa innokkaissa pelaajissa:

”Me oltiin ensimmäistä kertaa ikinä täällä. Ja mä oon ihan tosi tyytyväinen, koska me voitettiin!”

 

”Kyllä ne pikkuhiljaa ne kierrepallot rupes onnistuu loppua kohden.”

 

”Ihan huippuu! Ostin mailan, eiks se oo niinku sit melkein ammattilainen kohta?” 

 

Videon lopussa pelaajien haastattelut ja lisää fiiliksiä pelipäivän jälkimainingeista. Katso videolta myös ketkä lähtivät mielestään kotiin voittajina.

Lisää kirjoituksia