Asiakkaidem­me tukemana jo yli 950 lahjoitusta Hopelle!

Yli 950 lahjoitusta vähävaraisille perheille PT-Design asiakkaiden tukemana. Katso vlogi ja kuule lisää kuinka yrityksenne voi tukea vähävaraisia lapsiperheitä.

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry syntyi tavallisten kotiäitien tahdosta synnyttää hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Ajatus lasten ja lapsiperheiden auttamisesta löysi muotonsa tavaralahjoitusten ja harrastusmahdollisuuden tarjoamisesta vähävaraisille perheille sekä huostaanotetuille lapsille.

Yhteistyömme Hopen kanssa alkoi vuoden 2020 lopulla. Toimitamme vuoden mittaan Hopelle erilaisia heidän toivomiaan kodinkäyttötavaroita, jotka kulkeutuvat yhdistyksen kautta niitä tarvitseville. Asiakasyrityksissämme työskentelevät ihmiset ovatkin auttaneet suomalaisia lapsiperheitä jo yli 950 lahjoituksen voimin!

Hopen lahjoitusmahdollisuuden löydät kaikista lahjakorteistamme. Lahjansaaja voi valita itselleen mieluisan lahjan tai halutessaan lahjoittaa sen eteenpäin suomessa asuville vähävaraisille perheille. Meidän Anni kävi tutustumassa tarkemmin Hopen toimintaan ja keskustelemassa yhteistyöstä toiminnanohjaaja Nora Nedeströmin kanssa. Kurkkaa video alta!

”Mä ajattelin, että ehkä sieltä joku muutama lahjoitus tulee ja sitten kun sieltä se eka potti tuli, niin mä olin ihan hämmästynyt. Se mikä tässä on ihan tositosi huippua on se, että me päästään vaikuttamaan siihen minkälaisia lahjoituksia me saadaan.” 

Lisää kirjoituksia