Näin helpotimme Planeran arkea

Planeran toimitusjohtaja Jani Rauhala ja Johanna Rintala kävi vieraanamme PT-Designilla, Pitäjänmäen myyntinäyttelyssä. He keskustelivat Henrik Teckenbergin kanssa hyvin alkaneesta yhteistyöstä.

Jani kertoi Planeran olevan korjausrakentamisen konsulttitoimisto. Palveluihin kuuluu suunnittelu, projektien johto ja valvonta. Asiakkaat ovat lähinnä taloyhtiötä ja tämän myötä tavallisia kuluttajia eli kiinteistöissä asuvia ihmisiä. Henrik ja Johanna juttelivat yhteistyöstämme. Johannan mielestä PT-Design lahjakorttipalvelu on auttanut heitä paljon henkilöstö -ja suhdetoimintalahjojen hoitamisessa.

Lahjavalikoimamme on uudistunut ja monipuolistunut entisestään. Laadukkaiden brändituotteiden lisäksi olemme lisänneet valikoimaan aineettomia vaihtoehtoja ja hyvinvointiin liittyviä lahjoja. Uudistukset tarjoavat entistä enemmän käyttömahdollisuuksia.

 

”Omasivu-palvelu on vaivaton ja helppo tapa hoitaa yrityksen kaikki lahjat. Olemme saaneet pelkästään positiivista palautetta lahjansaajilta. Laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimasta on löytynyt kaikille mieleinen lahja ja tuotteet on tulleet muutamassa päivässä lahjansaajalle.

 

Lahjavalikoima ja hintakategoriat ovat entistäkin kattavampia ja voimme hyödyntää palvelua erilaisille ihmisille, erilaisiin tilanteisiin. Mietimme henkilöstön hyvinvointia paljon ja hyvinvointiin liittyvät palvelut tukevat tätä ajatusta.”

Lisää kirjoituksia