Lahjakortit tukemassa yrityksen brändiä ja arvoja

Päivi Orpana Fondialta kävi vieraanamme ja kertoi meille miksi he ovat valinneet henkilöstö- ja suhdetoimintalahjojensa hoitamiseen PT-Design lahjakortit.

Fondia hyödyntää lahjakorttipalvelua henkilöstön merkkipäivinä, läksiäislahjana ja tsemppipalkintona. Lahjakortti on käytössä myös talon ulkopuolisille yhteistyökumppaneille esimerkiksi puhujalahjana – kivana viimeisenä kosketuksena hyvin sujuneeseen yhteistyöhön. PT-Design lahjakorteissa on laadukkaiden brändituotteiden lisäksi paljon aineettomia vaihtoehtoja ja hyvinvointia tukevia lahjoja.

 

”Halusimme löytää ratkaisun, jossa lahjojen hoitaminen on henkilöstöä mahdollisimman vähän työllistävää ja helpompaa. Myös lahjavalikoiman on oltava tätä päivää. Innostuimme lahjavalikoimasta; todellakin löytyy kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville, eri ikäisille ja erilaisista asioista kiinnostuneille ihmisille lahjoja. Ja mikä parasta; aineettomat lahjat ja mahdollisuus lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. ”

”Lahjakortti on meille tehty, se on meidän mielestä upea ja voimme vahvistaa brändiä lahjakortin antamisella. Ja se on täysin visuaalisen ilmeemme näköinen!”

Vähemmän tavaraa, enemmän elämyksiä

 

Green Office -verkostoon kuuluvan Fondian ajatuksena on ”vähemmän tavaraa, enemmän elämyksiä”. Lahjakorteissa olevien aineettomien lahjojen valikoima auttaa Fondiaa myös näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Hyvinvoinnin puolelle laajentunut tuotevalikoima tuo lisää vaihtoehtoja Fondian arvoille vastuullisena työnantajana.

Päivi kertoi myös kokemuksia Omasivun käytöstä. Alusta lähtien palvelu on ollut selkeä ja pitkälle kehitetty. Asiakkaiden toiveita on huomioitu jatkuvan parantamisen ajatuksella ja käyttöliittymä on jatkuvasti käyttäjäystävällisempi. Erittäin toimiva palvelu lahjan lähettäjän ja saajan näkökulmasta katsoen.

 

”Lahjakorttien tuotelahjojen brändit ovat juuri sen kaltaisia kun toivomme. Kestäviä, laadukkaita ja tunnettuja tuotteita, jotka tuottavat lahjansaajalle pitkään iloa. Ehkä myös jonain päivänä eteenpäin lahjoitettuna ovat edelleen ihan kurantteja. Tärkeää, että lahjavalikoima on laadukas ja pitkän elinkaaren tuote.”

”Yhteistyömme on ollut erittäin miellyttävää, koska haluatte aktiivisesti saada palautetta ja otatte korvan taakse ja mietitte mitä asioille voisi tehdä. Myös taustalla olevat asiat, kuten raportointi on huomioitu hyvin ja ovat tärkeä osa palvelua. Kiitos koko teidän tiimille. On ollut tosi ilo tehdä yhteistyötä teidän kanssa ihan alkuhetkistä alkaen.”

Lisää kirjoituksia