Joogalla pirteyttä työpäivään

Jooga voi olla akrobaattista solmussa olemista, mutta se voi olla myös hyvin simppeliä kehonhuoltoa, hengitystä, tietoista läsnäoloa, jota pystyy tekemään ihan kuka tahansa.

Pääasiallisesti joogaan kuuluu hengitysharjoitukset, läsnäoloharjoitukset ja rentoutusharjoitukset – Joogit.fi palvelusta löytyy kahden joogaopettajan lisäksi myös personal trainer. Palvelussa on kaikenkaikkian +250 erilaista videota, joista poimia omaan tilanteeseen sopivat harjoitukset.

 

”Joogasta hyötyisi moni suomalainen, sillä jooga sopii ihan kaikille.”

 

Joogaa voi harjoittaa kesken työpäivän lyhyempänä tauottajana tai ottaa sille oma aikansa ja tehdä harjoitus rauhassa ja lempeästi esimerkiksi kynttilänvalossa lempimusiikkia kuunnellen. Ja yhtälailla jooga voi olla akrobaattista solmussa olemista, mutta se voi olla myös hyvin simppeliä kehonhuoltoa, hengitystä, tietoista läsnäoloa, jota pystyy tekemään ihan kuka tahansa.

Istumatyöläisellä on helposti rintaranka jumissa ja hartiat kääntyvät eteenpäin, onneksi joogasta löytyy täsmäliikkeitä tähänkin. Jumitunne lähtee aktivoimalla kehoa, jolloin veri lähtee kunnolla taas kiertämään ja jonka myötä ajattelu helpottuu ja mieli rauhoittuu.

 

”Palvelusta löytyy personal trainerin opastamia syketreenejä, kahvakuulaharjoittelua, kehonpainoharjoituksia ja muuta movement-tyyppistä liikettä.”

 

Katso videolta vaihtuiko Henkan päivään potkua tuova kahvimuki Hennan kokonaisvaltaista hyvää oloa ja ryhtiä tuovaan joogaharjoitukseen?

Lisää kirjoituksia