Seitsemän täysin uniikkia hotellia

Missä Primehotelsin hotelleista sinä haluaisit viettää vuorokauden nauttien hotellin tasokkaasta huoneesta, ympäristöstä sekä herkullisesta ruoasta? Primehotelsin markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Kontola esittelee Katajanokan vankilahotellin puitteet Henkalle.

Lahjakorteistamme löytyvä Primehotels on ketju uniikkeja, persoonallisia ja laadukkaita hotelleja. Primehotelsin markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Kontola otti Henkan vastaan Katajanokalla sijaitsevassa vankilahotellissa esitellen hotellin miljöötä sekä historiaa.

 

”Meillä on tällä hetkellä seitsemän uniikkia, hyvin erilaista hotellia ja tarkoituksena on, että voimme tarjota erilaisia kokemuksia ja elämyksiä meidän asiakkaillemme. Ihmiset kaipaavat kokemuksellisuutta ja erilaisia paikkoja.”

 

Primehotels avasi keväällä uuden taidepainotteisen hotellin Helsinkiin. AX hotelli avaa ovet Helsingin taide- ja kulttuurielämään, ja sen sisältäkin voi löytää erilaisia taidekokemuksia. Toinen upea hotelli löytyy Helsingistä myös, aivan kaupungin päästä. Merenrantahotelli Hotel Rantapuisto on hyvin luonnonläheinen paikka, eikä edes oikein voi tietää, että ollaan Helsingissä.

Hyvinkäällä sijaitsevasta Hotel Sveitsistä vastaavasti löytyy paljon aktiviteettia perheille sekä aktiiviliikkujille. Suomen parhaaksi lomakeskukseksikin kolmatta kertaa valittu hotelli on kauniin luonnonpuiston ympäröimänä.

Primehotelsin arvot nojaavat hyvään asiakas­palveluun

”Tarkoitus on tarjota Suomen parasta palvelua ja jotta voitaisiin omat odotuksemme ylittää tässä, se tarkoittaa sitä, että asiakaskokemuksen täytyy olla hyvä jokaisella kohtaamisella. Ja jotta tässä voidaan onnistua, niin työntekijän ja työpäivän kokemus on ensisijaisessa keskiössä, henkilökunta kun voi hyvin, niin se välittyy suoraan asiakaskokemukseen.”

 

Sami Joutsenvuo, Hotel Katajanokan Head Concierge puolestaan kertoo, että vuoteen 2002 asti vankilana toiminut hotelli on katajanokkalaisten olohuone, minne kaikki ovat tervetulleita.

 

”Me tykätään ihan kaikista.”

Vankilan historia näkyy myös huoneiden sisustuksessa, sillä rauhallisen tuntuisiin ja laadukkaasti sisustettuhin huoneisiin on tuotu historiaa vanhojen esineiden ja kuvien avulla. Vankilahotellin erikoisuuksiin kuuluu mm. eristysselli – jos kaipaa hieman erilaisen tunnelman illalliselle.

Lisää kirjoituksia