Ajankohtaista

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja vinkkejä brändituotehallinnan, suhdetoiminnan, henkilöstön muistamisen ja tsemppaamisen tueksi.

 

Meillä tapahtuu

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa, asiasta ja asian vierestä. Vieraaksemme saapuu monenmoista mielenkiintoista vierasta, käymme aktiivisesti tutustumassa yhteistyökumppaneihimme sekä pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin brändituotteita ja niiden hallintaa unohtamatta. Nähdään!

Näin helpotimme Planeran arkea

Planera on korjausrakentamisen halutuin kumppani ja alaa uudistava utelias edelläkävijä. Katso kuinka me helpotimme Planeran arkea.

PT-Design ja Planera yhteistyö
Vieraana: Jani Rintala ja Johanna Rauhala

Esittelyssä: Prime­hotels Kataja­nokka

Missä Primehotelsin hotelleista sinä haluaisit viettää vuorokauden nauttien hotellin tasokkaasta huoneesta, ympäristöstä sekä herkullisesta ruoasta? Primehotelsin markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Kontola esittelee Katajanokan vankilahotellin puitteet Henkalle.

PT-Design ja Primehotels yhteistyö

Tutus­tutaan PT-Design ja Hope yhteis­työhön

Yli 950 lahjoitusta vähävaraisille perheille PT-Design asiakkaiden tukemana. Katso vlogi ja kuule lisää kuinka yrityksenne voi tukea vähävaraisia lapsiperheitä.

PT-Design ja Hope ry yhteistyö

Urheilu­juhlan tuntua yhdessä

Voiko padelia pelata vaikkei olisi koskaan mailaa kädessään pitänytkään? Kyllä voi! Kävimme viettämässä mukavan päivän pelaten hittilajiksi noussutta padelia Padel Club Finlandin pelihallilla Vantaan Tammistossa.

PT-Design ja Padel Club Finland yhteistyö

Jooga - hyvinvointia keholle ja mielelle

Jooga voi olla akrobaattista solmussa olemista, mutta se voi olla myös hyvin simppeliä kehonhuoltoa, hengitystä, tietoista läsnäoloa, jota pystyy tekemään ihan kuka tahansa.

PT-Design ja Joogit yhteistyö

Laki­palveluiden inhimillinen innovaattori

Fondia tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista liikejuridiikan palveluja uusilla ja innovatiivisilla tavoilla. Fondian tarjoamat palvelut räätälöidään aina jokaisen yrityksen tarpeiden mukaisesti.

PT-Design ja Fondia Oyj yhteistyö
Vieraana: Päivi Orpana

Kuntosalista hyötyä koko keholle ja terveydelle

Kuntosalilla kasvaa niin lihakset kuin henkinen kapasiteettikin ja mikä parasta treenaaminen sopii kaikille. EasyFitin jäsenyydellä voi treenata kotona tai paikan päällä! 

PT-Design ja EasyFit yhteistyö

Enemmän energiaa ja kirkkaampi mieli!

Ruokavalio ei vaikuta vain jaksamiseen, vaan muun muassa mielialaan, muistiin, hormonitoimintaan, ihon kuntoon, sairauksien syntyyn ja paranemiseen. Ruoka pitää meidät elossa ja vaikuttaa meihin monella tapaa.

PT-Design ja Healing Foodie yhteistyö
Vieraana: Titta Winquist

Lumoavaa kauneutta pohjoisesta

Miten riisipuuro liittyy Lumoavan syntyyn? Miten Lumoavan korut saavat alkunsa ja mistä muusta Lumoava tunnetaan kuin upeista koruistaan?

PT-Design ja Lumoava yhteistyö
Vieraana: Mikko Pessi

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.