Ajankohtaista

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja vinkkejä brändituotehallinnan, suhdetoiminnan, henkilöstön muistamisen ja tsemppaamisen tueksi.

 

Meillä tapahtuu

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa, asiasta ja asian vierestä. Vieraaksemme saapuu monenmoista mielenkiintoista vierasta, käymme aktiivisesti tutustumassa yhteistyökumppaneihimme sekä pääset mukaan mielenkiintoisiin tapahtumiin brändituotteita ja niiden hallintaa unohtamatta. Nähdään!

 

Syyskuussa tapahtunutta

Näin helpotimme Planeran arkea

Planera on korjausrakentamisen halutuin kumppani ja alaa uudistava utelias edelläkävijä. Katso kuinka me helpotimme Planeran arkea.

PT-Design ja Planera yhteistyö
Vieraana: Jani Rintala ja Johanna Rauhala

Esittelyssä: Prime­hotels Kataja­nokka

Missä Primehotelsin hotelleista sinä haluaisit viettää vuorokauden nauttien hotellin tasokkaasta huoneesta, ympäristöstä sekä herkullisesta ruoasta? Primehotelsin markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Kontola esittelee Katajanokan vankilahotellin puitteet Henkalle.

PT-Design ja Primehotels yhteistyö

Tutus­tutaan PT-Design ja Hope yhteis­työhön

Yli 950 lahjoitusta vähävaraisille perheille PT-Design asiakkaiden tukemana. Katso vlogi ja kuule lisää kuinka yrityksenne voi tukea vähävaraisia lapsiperheitä.

PT-Design ja Hope ry yhteistyö

Lokakuun tapahtumia

Urheilu­juhlan tuntua yhdessä

Voiko padelia pelata vaikkei olisi koskaan mailaa kädessään pitänytkään? Kyllä voi! Kävimme viettämässä mukavan päivän pelaten hittilajiksi noussutta padelia Padel Club Finlandin pelihallilla Vantaan Tammistossa.

PT-Design ja Padel Club Finland yhteistyö

Jooga - hyvinvointia keholle ja mielelle

Jooga voi olla akrobaattista solmussa olemista, mutta se voi olla myös hyvin simppeliä kehonhuoltoa, hengitystä, tietoista läsnäoloa, jota pystyy tekemään ihan kuka tahansa.

PT-Design ja Joogit yhteistyö

Laki­palveluiden inhimillinen innovaattori

Fondia tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista liikejuridiikan palveluja uusilla ja innovatiivisilla tavoilla. Fondian tarjoamat palvelut räätälöidään aina jokaisen yrityksen tarpeiden mukaisesti.

PT-Design ja Fondia Oyj yhteistyö
Vieraana: Päivi Orpana

Tulossa blogi­kirjoitukset ja videot

  • Healing Foodie - ravinnon merkitys hyvinvointiin
  • Strategic Accounting ja PT-Design
  • Lumoava - ihanat aarteet
  • Easyfit - kuntoilua kotona tai salilla

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.