Yrityslahjat jouluna 2023: Kilpailukykyiset hinnat ja luksustuotteet

Tervetuloa PT-Designin lahjakorttipalveluun

Tarinamme alkoi jo vuonna 1959, kun perheyrityksemme aloitti naisten nahkaisia käsilaukkuja valmistavan liiketoiminnan Äetsän laukkulaaksossa. Yrityksemme on vakiinnuttanut asemansa kotitaloustavaroiden tukkukaupan ja henkilöstölahjojen tarjoajana. Tässä jouluna 2023 haluamme tarjota kilpailukykyiset hinnat ja luksustuotteet yrityslahjoiksi.

PT-Designin tehtävänä on auttaa sinua tiiminäsi luomaan merkityksellisiä ja mieleenpainuvia hetkiä henkilöstöllesi. Haluamme mahdollistaa ilahduttavien ja kiitollisuutta herättävien lahjojen lähettämisen helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Kilpailukykyiset hinnat ja tuotevalikoima

Ymmärrämme, että yrityslahjat voivat olla merkittävä kustannus. Siksi tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja yrityksesi budjetin huomioon ottaen. Laaja tuotevalikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja makuun. Olitpa sitten valitsemassa joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja, eläköitymislahjoja tai kannustinlahjoja, meillä on sinulle sopiva vaihtoehto.

PT-Designin luksustuotteet viestivät arvostuksestasi ja välittämisestäsi henkilökuntaasi kohtaan. Tarjoamme laadukkaita nahkaisia liikelahjoja sekä muita suhdetoimintalahjoja, jotka jättävät pitkäaikaisen vaikutuksen vastaanottajiin. Laadukkaat ja tyylikkäät tuotteemme välittävät viestin yrityksesi korkeasta laadusta sekä arvostuksesta, jota henkilöstösi ansaitsee.

Merkityksellistä näkyvyyttä yrityksellesi

PT-Designin lahjakorttipalvelu on suunniteltu helpottamaan sinun ja esihenkilöidesi arkea. Et tarvitse aikaa vievää pohdintaa sopivista lahjoista, sillä me hoidamme sen puolestasi. Lahjakorttipalvelumme avulla voit lähettää henkilöstöllesi joululahjoja, merkkipäivälahjoja, palvelusvuosilahjoja, vuosipäivälahjoja, eläköitymislahjoja sekä kannustinlahjoja. Säästät arvokasta aikaa, jota voit käyttää yrityksesi tärkeiden tehtävien hoitamiseen.

Teemme yhteistyötä laajan kumppaniverkoston kanssa varmistaaksemme, että lahjakortit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja vastaanottajille. Näin voit varmistaa, että jokainen lahja tulee pidetyksi ja hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme myös räätälöityjä vaihtoehtoja, joilla voit personoida lahjat vastaamaan juuri sinun yrityksesi toiveita ja tarpeita.

PT-Designin yli 60 vuoden kokemus lahjojen tarjoamisesta ja asiakaspalvelusta mahdollistaa erinomaisen palvelumme tarjoamisen. Voit luottaa meihin tarjoamaan inspiroivaa, korkealaatuista ja vaivatonta palvelua. Yhdistä voimasi PT-Designin kanssa ja luo merkityksellisiä hetkiä yrityksesi henkilöstölle jouluna 2023.

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin