Yrityslahjakortit: helppo tapa kiittää yhteistyökumppaneita

Yrityslahjakortit: helppo tapa kiittää yhteistyökumppaneita

Oletko koskaan miettinyt, jos antaisitkin lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? Tiedämme, että yhteistyökumppaneiden arvostaminen ja kiittäminen on tärkeää asiakassuhteiden ylläpitämiseksi. Siksi PT-Design haluaa tarjota sinulle helpon ja vaivattoman tavan tehdä juuri niin – kattavan yrityslahjakorttivalikoiman.

PT-Design on vuonna 1959 perustettu kotimainen perheyritys, jolla on vahvat juuret kotitaloustavaroiden tukkukaupassa, henkilöstölahjoissa ja suhdetoimintalahjoissa. Tarinamme alkoi Äetsän laukkulaaksossa, valmistamalla naisten nahkaisia käsilaukkuja. 2000-luvun vaihteessa laajensimme valikoimamme tarjoamalla myös laadukkaita nahkaisia liikelahjoja, jotka myöhemmin kehittyivät erilaisiksi suhdetoimintalahjoiksi.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla

Haluatko tänä jouluna varmistaa, että henkilöstösi saa lahjan, joka todella ilahduttaa heitä? PT-Designin yrityslahjakortti on ratkaisu tähän ongelmaan. Anna lahjakortti, joka antaa vastaanottajalle vapauden valita mieleisensä lahja laajasta valikoimastamme.

Kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi, PT-Designin yrityslahjakortti tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan tehdä niin. Lahjakorttimme käyttö on vaivatonta, sillä vastaanottaja voi valita haluamansa tuotteen tai palvelun verkkokaupastamme. Laajasta valikoimastamme löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen, olipa kyse sitten kodintarvikkeista, sisustustuotteista tai vaikkapa hyvinvointipalveluista.

Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Tänä jouluna haluamme varmistaa, että jokainen vastaanottajamme saa lahjaksi jotain todella mieluisaa. PT-Designin yrityslahjakortilla annat lahjan, joka mahdollistaa vastaanottajan omien toiveiden toteutumisen. Unohda tylsät ja yllätyksettömät lahjat, ja anna lahjakortti, joka antaa vapauden valita!

Olemme täällä auttamassa sinua tiiminä, kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi. PT-Designin yrityslahjakortti luo merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Anna henkilöstöllesi lahjaksi vapaus valita, ja varmista, että heidän joulunsa on täynnä iloa ja kiitollisuutta PT-Designin avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin