Yritysasiakkaiden lahjakortit: anna lahjaksi loistava kokemus

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen?

Tiedämme, että joulun lähestyessä lahjojen hankkiminen voi olla haastavaa. Haluat varmasti antaa lahjan, joka ilahduttaa vastaanottajaa ja tulee käyttöön. Mitäpä jos antaisit tänä jouluna lahjakortin, joka takaa loistavan kokemuksen yritysasiakkaillesi? PT-Design on valmiina auttamaan sinua tekemään tästä joulusta unohtumattoman, tarjoamalla laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä lahjakortteja yritysasiakkaillesi.

PT-Designin lahjakortit ovat täydellinen tapa kiittää ja ilahduttaa henkilöstöäsi joulun aikaan. Voit antaa heille lahjaksi loistavan kokemuksen ja samalla varmistat, että he saavat itse valita juuri sen, mikä heitä eniten ilahduttaa. Meidän lahjakorteistamme löytyy laaja valikoima kotitaloustuotteita, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Näillä lahjakorteilla henkilöstösi voi ostaa juuri sellaisia tuotteita, joita he tarvitsevat tai haluavat, ja samalla tukea paikallista kotimaista yritystä. Lahjakorttimme ovat vaivattomia käyttää ja takuulla mieleenpainuvia.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla – Varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Tämä joulu haluamme tehdä joululahjojen hankinnasta sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Siksi meillä PT-Designilla panostamme käyttäjäystävällisyyteen ja helppouteen niin lahjakortin hankinnassa kuin sen käytössäkin. Lahjakorttien avulla voit varmistaa, että jokainen henkilöstön jäsen saa juuri itselleen mieluisan joululahjan. He voivat itse valita haluamansa tuotteen laajasta valikoimastamme, ja samalla he tietävät saavansa lahjan joka tulee varmasti käyttöön ja tarjoaa loistavan kokemuksen.

PT-Designilla meillä on yli 60 vuoden kokemus kotitaloustavaroiden tukkukaupasta sekä henkilöstölahjojen tarjoamisesta. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua tiiminä kun haluat ilahduttaa, kiittää ja kannustaa henkilöstöäsi. Tarjoamme laajan valikoiman lahjakortteja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Tiedämme, että jokainen yritys on erilainen, siksi tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä lahjakortit yrityksesi brändin mukaisiksi. Näin voit luoda merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksestäsi helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Anna tänä jouluna henkilöstöllesi lahjakortti, joka takaa loistavan kokemuksen ja tulee varmasti käyttöön. PT-Designilla tiedämme, mitä yrityksesi henkilöstö arvostaa, ja autamme sinua löytämään juuri oikean lahjan. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme jo tänään ja anna henkilöstöllesi unohtumaton joululahja heidän omien toiveidensa mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin