Yllätä henkilöstösi lahjakortilla: PT-Designin tarjoama helppo ratkaisu

Mitäpä jos antaisit lahjan, joka on varmasti mieluisa saajalleen?

Tänä jouluna on aika unohtaa tylsät ja ennalta-arvattavat henkilöstölahjat, jotka vieläpä usein jäävät käyttämättä. Miksi et sen sijaan yllättäisi henkilöstöäsi lahjakortilla? Lahjakortti on aina varma valinta, sillä vastaanottaja saa itse valita haluamansa tuotteen tai palvelun. Tämä tekee lahjasta henkilökohtaisen ja varmistaa, että lahja on varmasti mieleinen.

PT-Designin tarjoamat lahjakortit ovat tänäkin jouluna täydellinen ratkaisu henkilöstölahjojen hankintaan. PT-Design on kotimainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1959 alkaen. Tarinamme alkoi naisten nahkaisten käsilaukkujen valmistamisesta Äetsän laukkulaaksossa, mutta nykyään tarjoamme myös esimerkiksi laadukkaita liikelahjoja. PT-Design auttaa sinua luomaan merkityksellistä ja mieleenpainuvaa näkyvyyttä yrityksellesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Muista henkilöstöäsi lahjakortilla – varmista tänä jouluna varmasti mieleinen joululahja PT-Designilta!

Jokainen ansaitsee tulla muistetuksi ja arvostetuksi jouluna. PT-Designin tarjoamat lahjakortit ovat täydellinen tapa osoittaa henkilöstölle kiitollisuutta ja välittämistä. Lahjakortti antaa vastaanottajalle mahdollisuuden valita itselleen mieleisen tuotteen tai palvelun PT-Designin laajasta valikoimasta. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen saa juuri sen, mitä todella haluaa ja tarvitsee.

PT-Designin lahjakorttien käyttö on vaivatonta. Kun olet valinnut sopivan summan ja määrittänyt halutun määrän lahjakortteja, saat ne helposti ja nopeasti suoraan postilaatikkoosi. Voit jakaa lahjakortit henkilöstöllesi joko fyysisesti tai sitten sähköisesti esimerkiksi sähköpostin kautta. PT-Designin verkkosivuilta löydät myös kätevän käyttöohjeen, joka auttaa vastaanottajia hyödyntämään lahjakorttinsa vaivattomasti.

PT-Designilla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sinulle kattavan valikoiman lahjakortteja henkilöstöllesi. Tämä on helppo ja vaivaton tapa osoittaa kiitollisuutta ja antaa lahja, joka todella ilahduttaa vastaanottajaa. Anna henkilöstöllesi mahdollisuus valita, mikä tekee heidät onnelliseksi tänä jouluna – PT-Designin lahjakorteilla se onnistuu varmasti!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittele oma lahjakortti ja lataa maksuton materiaali

Tutustu vaihtoehtoihin