Saumatonta yhteistyötä kanssasi

Tee Jays

Vaatemerkki, joka valmistaa klassikoita promootiokäyttöön. 

Autamme sinua brändisi mukaisten yritystekstiilien ideoinnissa, suunnittelussa, etsimisessä, yksilöinnissä, toteuttamisessa, varastoinnissa ja toimittamisessa.

Skypro-kevät-2021

"Vuonna 1976 perustetun yrityksen tavoitteena on ollut valmistaa maailman paras T-paita mainoskäyttöön."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

 

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun laadusta

Siistiä työpukeutumista

Ylellisiä basic tuotteita

Tee Jays perustettiin 1976 Alabamassa ja nykyään yritys on tanskalainen. Visiona oli aluksi valmistaa parhaimman laatuinen T-paita koko maailmassa ja T-paitoja onkin tehty kaikissa maailman väreissä 40 vuoden aikana.

Tee Jaysin visio on luoda paras premium mallisto, joka käsittää muodikkaita klassikkoja promootiotuotteiksi. Kun yritys etsii premium-luokan vaatteita, esimerkiksi poloa, T-paitaa tai takkia, niin Tee Jays haluaa tarjota parastaan.

Vastuullisuus

Ympäristöasiat otetaan tarkasti huomioon. Tavarantoimittajien tulee toimia ympäristöasioissa oikein sopimusten mukaan. Kierrätettyjä materiaaleja käytetään silloin kun se on mahdollista. Tee Jaysin tavarantoimittajilla pitää olla tietyt sertifikaatit kuten: Öko-Tex (materiaaleissa ei saa olla haitallisia aineita), REACH (ei haitallisia kemikaaleja), Amfori (työolosuhteisiin liittyen).

Malliston vaatteet

Tee Jaysin malliston valikoima on laaja. Se sisältää skaalan peruspromootio T-paidoista ylellisiin joustaviin interlock laatuisiin T-paitoihin. Toiminnallisuus on tärkeintä ja mallit on tehty parhaista materiaaleista. Valittavana on joko hieno CoolDry materiaali tai heidän kaupallinen huokea funktionaalinen polyesteri materiaali. Molemmat laadut ovat keveitä ja teknisesti laadukkaita. Teknisistä vaatteista löytyy myös premium laatuisia softshell-takkeja.

Tee Jaysilla on ajattomia business vaatteita, rentoja klassikoita ja trendikkäitä urbaaneja tuotteita. Naisille ja miehille on myös hienostuneita neuleita. Ne valmistetaan hienosta italialaisesta merino villa - sekoitelangasta.

Miellyttävät ja trendikkäät collegepaidat valmistetaan pitkäkuituisesta Egyptin puuvillasta. Materiaalin pinta on ylellisen pehmeä.

 

 
 
 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä