Saumatonta yhteistyötä kanssasi

J. Harvest & Frost

Vaatemerkki, joka tunnetaan tyylikkäistä, hienostuneista ja laadukkaista business-vaatteista.

Autamme sinua brändisi mukaisten yritystekstiilien ideoinnissa, suunnittelussa, etsimisessä, yksilöinnissä, toteuttamisessa, varastoinnissa ja toimittamisessa.

J.Harvest&Frost-2021

 

 

 

 

"J.Harvest & Frost valmistaa todella laadukkaita, mutta kuitenkin huokeita tuotteita."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelu
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet

kuten haluat

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun laadusta

 

 

 

Siistiä työpukeutumista

Laadukkaita työpaitoja miehille ja naisille

J.Harvest & Frost valmistaa todella laadukkaita, mutta kuitenkin huokeita tuotteita. Estetiikka, huolellinen suunnittelu ja tarkka ammattitaito valmistuksessa ovat heidän huomion keskipisteissä. He valmistavat työpaitoja miehille ja naisille. Viimeistellyt, mietityt yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit ovat heidän paitojensa kulmakiviä.

J.Harvest & Frost syntyi, kun James Harvest Sportswear ja Frost yhdistyivät. Edellinen linja pohjautui amerikkalaiseen yliopistomuotiin ja merkillä oli maailmanlaajuiset jakelukanavat. Pienempi Frost oli keskittynyt räätälimäisiin leikkauksiin. Nämä kaksi erinomaista konseptia yhdistettiin yhdeksi brändiksi. Näin J.Harvest & Frost aloitti matkan korkealaatuisten työpaitojen kehittämisessä. Laatu, särmikkyys ja kestävyys tulivat heidän johtotähdikseen.

Inspraatio vaatteisiin löytyy 1900-luvun muodista, kirjoista, elokuvista, brändeistä ja klassikkojen suunnittelijoista. Jokaisen vaatteen tulee olla sellainen, että he itsekin haluaisivat sitä pitää. Ihmisten toiveet ja tarpeet kuitenkin muuttuvat koko ajan, joten he jatkavat paitojensa kehittämistä koko ajan myös etsien parasta mahdollista istuvuutta, materiaaleja, yksityiskohtia, tikkauksia sekä tekniikoita.

He sanovat: "Tee lujasti töitä ja laita kaikki energia unelmiisi. Me varmistamme, että olet puettu aina tilanteeseen sopivasti."

 

 

 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä