Saumatonta yhteistyötä kanssasi

Fruit of The Loom

Vaatemerkki, joka tunnetaan yksinkertaisista, laadukkaista ja miellyttäväntuntuisista vaatteista.

Autamme sinua brändisi mukaisten yritystekstiilien ideoinnissa, suunnittelussa, etsimisessä, yksilöinnissä, toteuttamisessa, varastoinnissa ja toimittamisessa.

Skypro-kevät-2021

"Fruit of the Loom on ollut aina kuuluisa kauniista väreistään. Värit vaatteisiin voidaan valita esimerkiksi yrityksen ja seurojen värien mukaan."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

 

Tuotteiden-laatu
Vastaamme tuotteiden ja palvelun laadusta

Siistit profiilivaatteet

Laadukkaita vaatteita miehille ja naisille

Kaikkea auringon alla

Fruit of the Loomin historia alkaa vuodesta 1851 yhdysvalloista ja Rhone Islandista. B.B ja R. Knight Co perustivat ensimmäisen tehtaan ja aloittivat puuvillakankaan sekä tuotteiden valmistuksen. Viiden vuoden päästä Fruit of the Loom nimi oli syntynyt. Se oli saanut inspiraation erään asiakkaan tytön maalauksista, joissa oli hedelmiä. 1871 nimi tuli viralliseksi ja rekisteröitiin numerolla 418 ja Fruit of the Loom kuuluukin maailman vanhimpiin rekisteröityihin merkkeihin. Se on jopa vanhempi kuin Coca-Cola.

Yli 160 vuoden laadukkaiden tekstiilien valmistuksen kokemuksella Fruit of the Loom on kasvanut ja kuuluu maailman johtavien vaatetehtaiden joukkoon toimien nykyään Euroopassa.

Ympäristöasiat, vastuullisuus

Eettisyys ja ympäristön asiat ovat keskiössä kaikessa, mitä Fruit of the Loom tekee. He värjäävät tuotteensa Marokossa käyttäen vain parhaita ekologisia värjäystapoja. Laadukkaat vaatteet tehdään laadukkaasta puuvillasta. Fruit of The Loomilla käytetään parasta puuvillaa, joka on tuotettu eettisesti. Pääosa puuvillasta tulee yritykselle USA:sta. He valitsevat toimittajat, jotka toimivat eettisesti (Supply Chain Code of Conduct Compliance). Myös yritysvastuu omassa tuotannossa on heille tärkeää.

Sertifikaatit

Öko-Tex
Tuotteet eivät sisällä mitään haitallista ihmiselle tai ympäristölle kuten raskasmetalleja.

WRAP Worldwide Responsible Accredited Production
Korkeimmat eettiset standardit koskien työntekijöitä ja eettistä valmistusta

Amfori BSCI
Avointa ja ympäristöä säästävää kauppaa

Monipuolinen mallisto lukuisissa väreissä

Mitä tahansa yritystekstiileihin liittyvää tarvitaan, niin Fruit of the Loom Groupilta se löytyy. Nykyään on enemmän malleja, valinnanvaraa, kokoja ja värejä kuin koskaan ennen. Mallisto, laatu, palvelu ja arvot ovat yritykselle ykkösasioita. Jokainen vaate mallistossa on eettisesti tuotettu. Valikoimasta löytyy yksilöitävissä olevia tuotteita vapaa-aikaan, mainostukseen, yritystekstiileiksi ja urheiluvaatteiksi. Fruit of the Loomilla on T-paitoja, collegepuseroita, paitiksia, urheiluvaatteita ja värivaihtoehtoina on melkein kaikki sateenkaaren sävyt. Fruit of the Loom on ollut aina kuuluisa kauniista väreistään. Värit vaatteisiin voidaan valita esimerkiksi yrityksen ja seurojen värien mukaan.

 

 
 
 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä