Saumatonta yhteistyötä kanssasi

Cutter & Buck

Vaatemerkki, joka innostaa mukavaan lifestyle pukeutumiseen.

Autamme sinua brändisi mukaisten yritystekstiilien ideoinnissa, suunnittelussa, etsimisessä, yksilöinnissä, toteuttamisessa, varastoinnissa ja toimittamisessa.

Cutter&buck-syksy-2021

"Cutter & Buck'n tavoitteena on tarjota asiakkailleen vaatteita, joissa he voivat saumattomasti siirtyä töistä viikonlopun viettoon, harrastuksiin ja iltaelämään."

Ideoidaan yhdessä

Näin autamme

Ideointi
Ideoimme tuotteet
kanssasi

Suunnittelemme
Suunnittelemme tuotteet sinulle valmiiksi

etsimme
Etsimme parhaat ratkaisut puolestasi

yksilöinti
Yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme
Toimitamme tuotteet
kuten haluat

 

Streamline-icon-certified-certificate@200x200
Vastaamme tuotteiden ja palvelun laadusta

 

 

Tehokasta vapaa-ajan pukeutumista

Tyylikkäitä vaatteita miehille ja naisille

Seattlesta kotoisin oleva Cutter & Buck brändi ammentaa inspiraatiota Seattlen monimuotoisuudesta. Seattlen vilkas kaupungin vilinä, legendaarinen taide-elämä, teknologia, luonnon kauneus ja kaikki ympärillä tapahtuva vaikuttaa suunnitteluun. Surffikulttuuri, hienostunut kaupunkielämä ja villi luonto luovat omaleimaisen kombinaation. Heidän toimistostaan näkyy kimalteleva Puget Sound ja lumihuippuiset Olympic -vuoret. He haluavat tuoda suunnitelmiinsa paloja noista näkymistä, arkeen ja viikonloppuun saumattomasti toimivina vaatteina.

1990-luvulla Cutter & Buck aloitti korkealaatuisien golf urheiluvaatteiden valmistamisen. Nykyään heidän mallit venyvät koko lifestyle alueelle. He suunnittelevat vaatteet siten, että ne ovat siistejä töihin, mukavia vapaa-ajalla ja helppoja nopeasti muuttuvissa sääolosuhteissa, mihin on totuttu Seattlessakin.

Sosiaalinen vastuu

Cutter & Buck´ssa ajatellaan, että jokainen ihminen on erityinen ja arvokas. Työntekijöiden työolosuhteet ovat siksi vastuulliset ja hyvät. He kohtelevat kaikkia kunnioittaen ja arvokkaasti ja odottavat tätä myös heidän toimittajiltaan. Tavarantoimittajien pitää toimia myös ympäristöä säästävästi. He uskovat, että organisaatiot, jotka ovat sosiaalisesti ja ympäristöllisesti vastuullisia, pärjäävät paremmin tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

 

 
 
 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä