Saumatonta yhteistyötä kanssasi

Clique

Vaatemerkki, joka tunnetaan sporttisesta ja klassisesta tyylistään.

Autamme sinua brändisi mukaisten yritystekstiilien ideoinnissa, suunnittelussa, etsimisessä, yksilöinnissä, toteuttamisessa, varastoinnissa ja toimittamisessa.

Tehdään jotain näkyvää yhdessä

Ideointi

Ideoimme sopivan tuotteiston yhdessä kanssasi

etsimme

Suunnittelemme ja etsimme parhaat ratkaisut idean tueksi

yksilöinti

Toteutamme ja yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

toimitamme

Toimitamme tuotteet sovitusti haluamiisi toimipisteisiin

 

 

Mukavaa ja klassista työpukeutumista

Clique valmistaa laadukkaita, mutta edullisia sporttisia klassisia käyttövaatteita. Ne on suunniteltu siten, että ne sopivat hyvin esim. yritysten työvaatteiksi, yhtenäistä me-henkeä luomaan ja profilointiin. Vaatteet voidaan merkata erilaisilla tekniikoilla. 

Clique tuotteet on jaettu kategorioihin: Basic, Classic ja Premium. Basic-ryhmässä on laaja valikoima tuotteita ja runsaat värivaihtoehdot sekä edulliset hinnat. Classic-ryhmän vaatteet ovat erittäin laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja vaatteen istuvuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Premium-ryhmän tuotteissa on runsaasti yksityiskohtia ja erikoismateriaaleja ja ne ovat profiilivaatteiden luksusta. Näistä ryhmistä löytyy varmasti jokaiseen käyttötarkoitukseen sopiva tyyli.

Luomupuuvillasta valmistettu Premium-mallisto

Clique Premium -mallistoon Cliquen uusi valistunut valinta. Kaikki kuvaston tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta. Vaatteet ovat yhtä laadukkaita ja hyvin istuvia kuin muutkin Clique Premium -tuotteet ja niiden ekologisemmista tuotantomenetelmistä hyötyvät sekä ympäristö, että tuotantoon osallistuvat ihmiset. Luomupuuvilla on parempi vaihtoehto maaperän, ekosysteemin ja ihmisen terveyden kannalta, koska tuotannossa käytetään luonnollisia viljelyprosesseja myrkyllisten kemikaalien ja geenimuunneltujen organismien sijaan.

Vaatteita moneen käyttötarkoitukseen

Mallistossa on miehille ja naisille vaatteita erilaisiin tarpeisiin kuten toppa-, verkkari- ja softshell-takkeja, toppaliivejä, college-puseroita, huppareita, T-paitoja, pitkähihaisia puseroita, paitiksia, neulepaitoja, housuja, college-housuja, leggingsejä, shortseja. Asusteista löytyy pipoja, lippiksiä, käsineitä sekä vöitä. Lisäksi Cliquella on erilaisiin käyttötarkoituksiin laukkuja ja reppuja.

Yrityksen yhteiskuntavastuu

Yrityksessä otetaan huomioon sekä yhteiskunnalliset että ympäristöasiat. Ekologinen jalanjälki halutaan mahdollisimman pieneksi ja valmistajien työoloihin kiinnitetään huomiota.

Cliquella on käytössä mm. seuraavat standardit:

Öko-Tex Standardi 100
Kestävästi tuotettu tekstiili, joka on turvallinen iholle

Clean Shipping Index
Kuljetus mahdollisimman ekologisesti

Textile Exchange
Luomupuuvillan ja vastuullisen tekstiiliteollisuuden puolesta toimiva

Amfori BSCI
Sosiaaliset ja eettiset tuotanto-olosuhteet

Accord
Tekstiiliteollisuuden rakennus- ja paloturvallisuus

 

 
 
 

Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä