Tavattaisiinko?

Saumatonta yhteistyötä kanssasi

Kun halutaan viestiä ammattimaisuudesta, sitoutumisesta, laadusta tai arvoista niin viestiä on usein viemässä yrityksen tärkein voimavara: Ihminen. Siispä kun valitaan yritykselle vaatetusta, on hyvä miettiä mikä on tekstiilien tuleva käyttökohde ja tarkoitus, mitä halutaan viestiä ja kenelle viestitään.

Siisti, huoliteltu ja työympäristöön sopiva pukeutuminen lisää sekä omaa että muiden viihtyvyyttä. Hyvin istuvat ja mukavilta päällä tuntuvat vaatteet helpottavat keskittymistä työhön sekä toisten ihmisten kohtaamiseen.

Nostoja kevään tekstii­leistä

Tehdään jotain näkyvää yhdessä

Autamme sinua kun tarvitset apua brändisi mukaisten yritystekstiilien ideoinnissa, suunnittelussa, toteuttamisessa ja toimittamisessa.

Yksilöimme kaikki tekstiilit tuotekohtaisin menetelmin toiveidesi mukaan.

Ideointi

Ideoimme sopivan tuotteiston yhdessä kanssasi

etsimme

Suunnittelemme ja etsimme parhaat ratkaisut idean tueksi

yksilöinti

Toteutamme ja yksilöimme tuotteet parhailla menetelmillä

Streamline-icon-space-rocket-earth@140x140

Toimitamme tuotteet sovitusti haluamiisi toimipisteisiin

Tilaa Ostajan Opas

Yritystekstiilien hankkiminen kuulostaa yksinkertaiselta, mutta prosessiin liittyy kuitenkin paljon yksityiskohtia, joiden selvittäminen vie aikaa.

Olemme tehneet sinua varten erillisen Ostajan Oppaan, jossa kerrotaan tärkeimmät tipsit oikeanlaisten yritystekstiilien valintaan.

Kirjoita sähköpostiosoite alla olevaan kenttään ja saat linkin, josta pääset lukemaan Ostajan Opasta.

Huomioidaan arvot ja vastuullisuus

Vastuullisuuden edellytys on juurtunut kotimaiseen yritysmaailmaan voimakkaasti. Yhä useammin kuulemme asiakkaiden toiminnan täyttävän vastuullisuuden kriteerit, joten on hyvä miettiä tulisiko yritystekstiilien tukea tätä viestiä.

Katso brändikohtaisesti yritystekstiileille myönnetyt vastuullisuus-sertifikaatit jokaisen tuotemerkin alta.

Yhteistyössä

Toteutettua

Yhteistyömme asiakkaidemme kanssa on jatkunut vuosia tai parhaimmillaan jopa toista vuosikymmentä. Tiedämme asiakkaidemme arvostavan hyvää palvelua, ammattitaitoa sekä laatua niin tuotteiden kuin palvelun osalta. Tähän me pyrimme, jotta sinä voisit päästä helpommalla.

"Asiantuntevan palvelun avulla onnistuimme valitsemaan juuri meidän käyttötarkoitukseen sopivan tuotteen. Erityisesti ilahdutti jälkeenpäin henkilöstöltä saamamme palaute hyvästä valinnasta."

Maansiirto Viiala Oy
Sanna Oittinen

Maansiirto-Viiala-logo kopio

"20 vuoden kokemuksella voimme vakuuttaa palvelun olevan toimivaa. Arvostamme erityisesti laadukkaita tuotteita, asiantuntevaa palvelua sekä varmoja toimitusaikoja.

Yhteistyömme PT:n kanssa on ollut aina sujuvaa ja luotettavaa. Tuttujen ihmisten kanssa on helppo asioida, kun he jo ennalta tietävät toimintatapamme ja arvomme."

Paroc Oy Ab
Antti Lahtonen
| Aluemyyntipäällikkö

OC PAROC logo

100% palvelutakuu

06 PirjoNMeille palvelu on sitä, että autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut, että pääsisit helpommalla. Tavoitteenamme on parantaa ja kehittää palveluitamme jokaisesta palautteesta oppien.

 


Voimmeko olla avuksi?

Edetään näin

  1. keskustellaan kuinka voimme olla avuksi
  2. saat ehdotuksen etenemisestä