Välineurheilua talviautoiluun • kotimaiset murska -lumiharjat ja jääkaapimet

Saimme kuin saimmekin talven, vaikkakin pahasti näytti toisenlaiselta vielä viime vuoden puolella. Ja vaikka talvi on monessa mielessä kiva asia, niin kyllähän on niitäkin hetkiä kun kylmä ja luminen vuodenaika jäystää ohimoita. Pakkanen kiristyy siinä missä pinnakin. Talvella on erityisen tärkeää (ja miksei muulloinkin..), että on varustautunut oikeilla varusteilla käsillä olevaan aktiviteettiin. On sanonta, että: ”Ei ole huonoja kelejä, on vain huonoja varusteita.” Ja kyllähän tässä ajatuksessa on reilusti perää. Kun on topattautunut lämpimiin, huolella valittuihin talvivermeisiinsä ja taapertaa kohti raskaan lumipeitteen alle hautautunutta autoaan on ihan kiva ja oikein suotavaa, että autosta löytyy kunnollinen lumiharja. Lumipeitteen alta yleensä vielä löytyy melkoisen paksu ja tuulilasiin erikoisen kovaan kiinni tinttaantunut jääkalvo. Joten lumiharjan lisäksi tarvitaan kunnollinen jytkevä jääkaavin.

Kotimainen MurskaX -tuoteryhmä on kehitetty Suomen haastaviin olosuhteisiin. Tuotteet on tehty kestämään pakkasta ja kovaa käsittelyä.

Toiminnallisuuteen ja pitkäikäisyyteen on panostettu ja tekstissä esiintyvien lumiharjojen kaapimien terät voidaan kääntää tai vaihtaa uusiin. Vastaavasti mainitun käteen istuvan jääkaapimen messinkiterä on tukevaa tekoa eikä se naarmuta tuulilasia. Jääkaavinta ei kuitenkaan saa käyttää hiekkaisten tai asfalttipölyisten tuulilasien putsaamiseen, sillä terän alla pyörivä hiekka ja lika nimeomaan naarmuttavat lasin pintaa.

Jääkaavin ja lumiharja ovat oikein mainioita mainoslahjoja, koska ne harvoin jäävät käyttämättä. Painopintaakin näissä tuotteissa on erinomaisesti, jolloinka yrityksen näkyvyys on taattu siinä missä kunnolla skrapatun ikkunankin takaa paljastuva ajonäkymä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Välineurheilua talviautoiluun • kotimaiset murska -lumiharjat ja jääkaapimet

Saimme kuin saimmekin talven, vaikkakin pahasti näytti toisenlaiselta vielä viime vuoden puolella....

15/01/2016 jääraappa, lumiharja, murska

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä