Ukko Schnapps

Maskuliinista ja minimalistista designia Pohjanmaalta.

Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima

Intohimolla ja sisulla  -  Ukko Schnapps on yhdistelmä maskuliinista jaloterästä ja minimalistista, suomalaista, ajatonta suunnittelua ja käsityötä. Sen viimeistelty tyylikkyys syntyy huipputeknologian ja perinteisen käsityötaidon liitosta. Kaikki tuotteiden työstävaiheet tehdään Pohjanmaalla tiiviissä yhteistyössä paikallisten käsityötaitajien ammattitaitoa kunnioittaen.

Tuotteisiin saa kaiverrukset.

 


 

 

 


 

Tarvitsetko apua?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

 


 

Ukko Coffee 200 Orginal
79,90 €
Ukko löylykauha XO
0,00 €
Ukkomatti 300 XO
128,30 €
Ukko Coffee 200 XO
96,00 €
Ukko Schnapps 4
84,70 €
Ukko pullonavaaja
0,00 €
Ukkomatti 100 orginal
79,90 €
Ukko Schnapps 2
52,50 €

 

 


 

Maskuliinisuutta ja aitoutta

Jokainen Ukko Schnapps -tuote on merkitty uniikilla sarjanumerolla, joka varmistaa sen aitouden ja alkuperän.

Ekologisuus
Ukko-tuotteiden nahkaosat ovat suomalaista alkuperää ja ne on kasviparkittu. Parkitsemisessa käytetään luonnollisia tanniineja. Tuote on ekologinen ja kestävä, pitkäikäinen sekä eettinen valinta.

Turvallisuus
Ukko Schnapps -tuotteet on valmistettu 100% elintarvikesäädökset täyttävästä meijeriteräksestä. Tuotteet on valmistettu teknisesti tavalla, joka takaa niille pitkän käyttöiän ja hygieenisyyden.

Tasting

Ukko Scnappsin pienessä pesässä alkoholin tuoksu ei korostu liikaa ja alkoholihöyry pääsee ohjautumaan ulos. Tämän ansiosta hienot, hedelmäiset, mausteiset aromit pääsevät oikeuksiinsa. Ukkomatin ohuen ohut suuosa ohjaa konjakin / viskin optimaalisesti kielen kärkeen, korostaen tisleiden hedelmäisyyttä ja pehmeyttä.

Ukko kahvimuki ja uutuutena löylykauha

Miehekkäitä Ukko-tuotteita on runsas valikoima myös mm. maskuliinen kahvimuki erämiehelle.

Uutuutena Ukko on valmistanut löylykauhan. Sauna on suomalaisille pyhä paikka. Löylykauha on täydellinen kumppani parhaisiin löylyhetkiin intohimoiselle saunojalle. Kauha on tinkimätöntä suomalaista laatutyötä. Kaada tai heitä, Ukko XO toimii loistavasti.