NIMBUS

Tanskalainen vaatemerkki, jonka tuotteissa näkyy skandinaavinen tyylikäs ja toimiva design.

"Nimbuksen intohimo tekstiileihin perustuu alkuperäiseen ajatukseen luoda parempaa pukeutumista yritysliiketoiminnassa. Skandinaavinen muotoilu ja tyyli sekä korkea laatu ja yksityiskohdat näkyvät tekstiileissä."

 

Skandinaavisia laadukkaita yritystekstiilejä

Nimbus on tullut tunnetuksi tyylikkäästä skandinaavisen designin ja funktionaalisten asioiden yhdistämisestä sekä toimivien yritystekstiilien tarjoamisesta. Heidän toiminnan perusajatus on tuottaa selkeän skandinaavisesta  perinnöstä ja juurista ammentavia ulkovaatteita. Nimbuksen koti, Kööpenhamina inspiroi heitä ja kaikki heidän tuotteensa on suunniteltu siellä. Vaatteita toimitetaan ympäri Eurooppaa.

Nimbuksella on hyvin laaja yritystekstiilien mallisto, joka käsittää takkeja, tikki- ja softshelltakkeja, T-paitoja, paitapuseroita, neuleita (esim. ylellinen super fine merino wool sekoite), collegepaitoja, huppareita, myssyjä, lippiksiä ja laukkuja. Nimbuksella ymmärretään toiminnallisuuden tärkeys ja tuotteiden laadukkuus on heille tärkeää.

Ympäristöasiat ja vastuullisuus

Nimbus ottaa sosiaalisen vastuun vakavasti ja pyrkii aina kohti vastuullisempaa kehitystä. He noudattavat ja vaativat tavarantoimittajiltaan ympäristöön liittyviä asioita otettavaksi huomioon. Heillä on myös tarkat vaatimukset liittyen työntekijöiden työolosuhteisiin.

Nimbuksella on käytössä sertifikaatit:

Öko-Tex
Vaatteet eivät sisällä haitallisia aineita

Reach
Kemikaalilainsäädäntö ja kemikaalien turvallinen käyttö

Amfori aiemmin BSCI
Työolosuhteisiin, kauppaan ja luonnonvaroihin liittyvät asiat

Global compact
Ihmisoikeuksiin, ympäristöön, korruption estoon ja eläinten hyvinvointiin liittyvät asia

Asia Inspection
Kansainväliset standardit laatuun ja toimittajiin

Wrap
Läpinäkyvyys tuotannossa