Écologie By Adwis

Vaatemerkki, joka takaa eettisen laadun.

"Ainutlaatuinen valikoima kestäviä t-paitoja, villapaitoja ja huppareita eri väreissä ja viimeistelyillä. Kaikki vaatteet on valmistettu ympäristöystävällisen puuvillan lähteistä."

Hyväntuntuisia, kestäviä vaatteita

Écologie by Adwisin tehtävänä on rakentaa planeetallemme parempi tulevaisuus tinkimättä tyylistä. Heillä on ainutlaatuisen valikoima kestäviä t-paitoja, villapaitoja ja huppareita eri väreissä ja viimeistelyillä. Kaikki vaatteet on valmistettu ympäristöystävällisen puuvillan lähteistä.

Vähemmän jätettä

Écologie by Adwis pyrkii rakentamaan kestävämpää muotimerkkiä käyttämällä uusimpia kangasteknologian ja valmistuksen innovaatioita. Uudistettu puuvillalanka on valmistettu kangasleikkaamon puuvillajätteestä, joka yleensä päätyy kaatopaikalle. Sen sijaan Écologie by Adwisilla on asialle omistautunut ja korkeasti koulutettu tiimi, joka kerää ja lajittelee leikkuujätteet ja lajittelee ne värin mukaan. Kun leikkuujätteet on lajiteltu, leikkeet silputaan, sekoitetaan polyesterin kanssa ja kehrätään sitten langoiksi uutta käyttöä varten.

Tämän tekniikan etuja on:

  • Vähentää kaatopaikalle suuntautuvan jätteen määrää
  • Välttää uuden puuvillan viljelyyn ja jalostukseen liittyviä hiilidioksidipäästöjä
  • Vähentää puuvillan viljelyyn tarvittavaa maa-alaa