Cottover

Cottover tarjoaa vastuullisia tekstiileitä monessa eri värissä. Kestävät värit, miellyttävät materiaalit sekä modernit mallit yhdistyvät Cottoverin ajattomaan mallistoon. Cottover tekstiilit valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen ja kaikki heidän tuotteet on merkitty Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex -merkeillä. Cottover valmistaa kaikki tuotteensa käyttäen ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa.

Kestävä kehitys ja ympäristö

Kestävä kehitys ja vastuu ympäristöstä ovat tärkeitä tekijöitä Cottoverin toiminnassa.

Kaikki Cottover Collection vaatteet on sertifioitu Fairtrade, Joutsen-, Gots sekä
Öko-Tex ympäristömerkein.

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility (CSR) tarkoittaa yrityksen vastuuta yhteisössä, huomioonottaen sekä ihmisen että ympäristön. Se sisältää esimerkiksi pyrkimyksen parantaa työoloja tuottajamaissa, tehostaa kuljetusta ja logistiikkaa ja käyttää materiaaleja, jotka ovat orgaanisia tai ympäristömerkittyjä.

Tavoitteena on vähentää kielteisiä vaikutuksia ja maksimoida myönteiset vaikutukset. Siksi pyrimme aktiivisesti integroimaan kestävän kehityksen kysymykset osaksi konsernin ydinliiketoimintaa

Fairtrade

Fairtrade Reilun kaupan merkki on takuu siitä, että tämän tuotemerkin puuvilla on sertifioitu kansainvälisten Fairtrade-kriteerien mukaan. Valitsemalla Reilun kaupan tuotteen autetaan viljelijöitä ja työntekijöitä sekä parannetaan heidän työ- ja elinoloja.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkki on pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki, joka takaa että tuotteet on valmistettu mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin valmistuksen jokaisessa vaiheessa, raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Cottoverin vaatteet täyttävät kovat ympäristö- ja laatuvaatimukset.

GOTS

Global Organic Textile Standard (GOTS) on maailman johtava kansainvälinen tekstiilien ja vaatteiden merkintä, joka sisältää sekä sosiaaliset että ympäristöön liittyvät vaatimukset koko valmistusketjussa.

ÖKO-TEX

ÖKO-TEX® -sertifioidun vaatteen tuotannossa käytetyt väriaineet ja kemikaalit ovat ihmiselle ja ympäristölle myrkyttömiä.