Xindao

Vuodesta 1986 lähtien Xindao on toiminut mainetta saaneena mainostuotteiden ja -lahjojen toimittajana ja Xindaon filosofiaan sopii ”uusi suunta”, sillä he haluavat luoda kestävän, uusiin ideoihin ja suuntauksiin perustuvan toimintamallin. "Trendikkäitä, korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka ovat suunniteltu yllättämään ja erottumaan joukosta."

Autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut arvojesi, markkinointiviestisi ja strategiasi tueksi helposti ja yksilöllisesti.

 

Turvallisuus ennen kaikkea

Alankomaalaisella yhtiöllä on toimipisteitä Alankomaissa, Skandinaviassa, Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Hong Kongissa ja Shanghaissa. Vahva edustus Kiinassa sekä oma suunnittelustudio mahdollistavat johtoaseman Xindaon tuotteiden kehittämisessä.

Menestyäkseen pitkällä aikavälillä Xindao pyrkii ylläpitämään vaatimusten mukaista vastuullisuuskulttuuria, koska he uskovat, että se on perusta menestyvälle ja kestävälle organisaatiolle. EN-ISO 19600 -standardin ”Compliance management systems- Guidelines” mukaisesti Xindao hallitsee, seuraa ja parantaa laatua ja vaatimustenmukaisuutta päivittäin.

Maailmanlaajuinen lähestymistapa käsittää Shanghaissa työskentelevät 16 omistautunutta työntekijää, jotka vastaavat tuotteiden yleisestä laadusta ja vaatimustenmukaisuudesta. Tätä tiimiä tukee tuotekehitykesen ja ostojen 12 työntekijää sekä yksi sosiaalisen vastuun johtaja pääkonttorista Hollannista. Tämän ryhmän tarkoituksena on määrittää sisäiset ja ulkoiset ongelmat, jotka liittyvät vaatimustenmukaisuusriskeihin.

Sitoutuminen vastuulliseen toimintaan

Xindao arvostaa läpinäkyvyyttä ja on sitoutunut noudattamaan määräysten mukaisia toimintapoja koko toimitusketjussa. Tämän varmistamiseksi Xindao on Amfori-BSCI: n jäsen ja he pyrkivät hankkimaan kaikki tuotteet tarkastetuilta toimittajilta. Tuotteet, jotka hankitaan BSCI-auditoinnin läpikäyneeltä tehtaalta, löytyvät Xindaon verkkosivustolta Amfori-BSCI -logolla varustettuna. Xindao hyväksyy vain A-, B- tai C-pisteet eikä käytä BSCI-logoa vähemmillä pisteillä olevissa tuotteissa ja tästä syystä he eivät esimerkiksi tulosta BSCI-logoja tuotteisiinsa tai pakkauksiinsa.

Xindao on sitoutunut näyttämään esimerkkiä ja he auttavat toimittajiian ymmärtämään ja panemaan täytäntöön BSCI:n sääntöjä. Xindaon tavoitteena on tulevaisuutta silmällä pitäen kehittyä jatkuvasti kaikilla alueilla, joilla voi vaikuttaa ja innostaa tavarantoimittajia seuraamaan esimerkkiään. Se ei ole helppo tehtävä, kun otetaan huomioon heidän laaja tuotevalikoima, mutta he ovat vakuuttuneita siitä, että jokainen askel edistää parempaa tulevaisuutta.

Kaikkien ponnistelujensa loppuun saattamiseksi ja mittaamiseksi Xindao tekee vuosittain Ecovadis-arvioinnin. Tämä arviointi antaa itsenäisen arvosanan monista yritysten sosiaalisen vastuun aiheista.

ECO-tuotteet ja uusi Impact -mallisto

Xindaon ECO-tuotelinjan tuotteet ja uusi Impact –mallisto ovat ylpeyden aiheita, ja niiden tarkoitus on näyttää suuntaa tulevaisuuden suunnitelmille. Vesi on maailmanlaajuinen ongelma aina sulavilta arktisilta alueilta kuivuudesta kärsiville alueille, ja vaikutukset näkyvät maailman joka kolkassa. Vuoteen 2025 mennessä 50% maailman väestöstä tulee kokemaan "vesistressiä", eli puhtaan, käytettävän veden puutetta. 

Uuden Impact -malliston avulla on tarkoitus vaikuttaa positiivisesti vedenkäyttöön käyttämällä kierrätettyä polyesteriä ja puuvillaa. Näitä materiaaleja käytettäessä säästyy tuhansia litroja vettä. Aware™:n avulla Xindao takaa kierrätettyjen materiaalin käytön sekä vedenkäytön vähentämisen. Aware™ on virtuaalinen ainesosa, joka varmistaa valmiin tuotteen sisältämät kestävät valmistusmateriaalit käyttämällä sekä jäljitys- että lohkoketjuteknologiaa.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.