Parker

Kyniin Parker haluaa käsityöläisyyden leimaa. Intohimolla ja erikoistumisella, uppoutumisella kynien maailmaan Parker valmistaa laajaa valikoimaa laadukkaita kyniä jokaiseen makuun ja kirjoitustyyliin. Mallistoissa on perinteisiä täytekyniä, kuulakärkikyniä ja geelikyniä.

Parkerilla on yli 130 vuoden kokemus kynien valmistamisesta, kehitystyöstä, uniikista tyylistä. Heidät tunnetaan maailmanlaajuisesti, mutta he rakentavat tunnettavuutta kehittämällä koko ajan kirjoitusinstrumentteja kokemuksen perintöä hyödyntäen.  Heitä ohjaa usko kirjoitetuiden sanojen tärkeydestä. Lausutut sanat kuulevat monet, mutta kirjoitetut sanat säilyvät aikojen yli.

 

Heritage, Executive, Classic, Stylish, Essentials

Parkerilla on eri tyyleihin pohjaavat mallistot. Limited Edition -ja Duofold -kynät ovat  kuin taideteoksia. Näitä näyttäviä ylellisiä perinteistä ammentavia kyniä löytyy Heritage kategoriasta.  Executive Parker Premier mallistoissa on tyylikkäitä kyniä kuin koruja. Kyniä on laaja valikoima myös klassisia, elegantteja ja nykyaikaisia, urbaaneja malleja. Monilla malleilla on jo todella pitkä historia. Kauniit, näyttävät, hienostuneet kynät ovat tyylikkäitä lahjoja. Jokaiselle kirjoittajalle löytyy tyyliin sopiva arvokynä.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.