Nikama Design

Nikama – suomalainen design ja lifestyle brandi vuodesta 2009. Maailman puhtaimmalla jaloteräksellä on pohjoisen sielu, ylpeä ja periksiantamaton. Jokainen Nikaman tuote on kertomus sinnikkyydestä, intohimosta ja rohkeudesta. 

"Pohjoinen sielu, ylpeä ja periksiantamaton."

Luonteen lujuutta

Suomalainen lifestyle brändi Nikama Design on perustettu vuonna 2009. Nikama Design valmistaa tuotteita jaloteräksestä, jolla on pohjoinen sielu; ylpeä ja periksiantamaton. Jokainen Nikama Designin tuote on kertomus sinnikkyydestä, intohimosta ja rohkeudesta.

Kattaus, korut, sisustus

Oulun Jäälissä Nikaman omassa tehtaassa kotimaisesta jaloteräksestä valmistetut tuotteet kestävät päivittäistä käyttöä eivätkä tummu hopean tavoin. Kaikki tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä. Kattauksen ja sisustuksen laajassa mallistossa on tuotteita liittyen juomiin ja tarjoiluun sekä maljakoita, kynttiläjalkoja ja lyhtyjä. Myös Luxury Dining -mallistossa on runsas valikoima ylellisiä terästuotteita. Koruissa, koriste-, lahja- ja käyttöesineissä on pohjoisen karun kaunista estetiikkaa. Tuotteet henkivät suomalaista jäljittelemätöntä designia ja selkeyttä.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.