Nachtmann

Nachtmann on saksalainen yli 170 vuotta alalla toiminut lasitehdas ja se on menestyksekäs kristallintuottaja. Nachtmann on yksi arvostetuimmista koriste- ja käyttölasiesineiden valmistajista ja se luo nykyaikaisia lasisia ​​klassikoita yhdistämällä huippuluokan ideoita perinteisiin käsityötaitoihin. Nahctmannin tuotevalikoimasta löytyy laajasti erilaisia juomalaseja, tarjoiluastioita sekä maljakoita.

Tuotteet ovat täydellisiä lahjoja, kun halutaan antaa jotain juhlavaa, ylellistä ja laadukasta.

Ympäristö- ja sosiaalinen vastuu

Nachtmannin tuotteiden ja prosessien laatua valvotaan ja parannetaan jatkuvasti. Kaikissa Nachtmanni tehtaissa käytetään laadunhallintajärjestelmiä, jotka seuraavat tarkkaan ISO 9001:tta tai vastaavasti sertifioitua järjestelmää.
Tuotteet ovat pääosin konepestäviä ja TÜV Rheinland LGA tarkistaa niitä jatkuvasti yli 1500 pesusyklin ajan standardin DIN EN 12875: 1 mukaisesti.

ISO 50001 ja ISO 14001

Nachtmannin tehtaat käyttävät uusinta teknologiaa ja käytössä olevat lasintuotantoprosessit ovat moderneja. Ympäristöystävällisyys näkyy Nachtmannin lasinvalmistusfilosofiassa ja kaikilla yrityksen tehtailla on ympäristösertifikaatti. Ensimmäinen tehdas sai ISO 50001 ja ISO 14001 sertifikaatin jo vuonna 2001. Tuotteet ovat pesukoneen kestäviä ja niiden ominaisuuksia tässäkin asiassa  testataan ja parannetaan koko ajan.

Sosiaalinen vastuu

Nachtmann on sitoutunut sosiaaliseen vastuuseen työntekijöitään ja yhteiskuntaa kohtaan. Eettiset toimintaohjeet, jotka yhdistävät lakeja ja niiden noudattamista koskevia eettisen käyttäytymisen vaatimuksia, opastavat kaikkia Nachtmann GmbH: n työntekijöitä ja liikekumppaneita.
Nachtmann vaatii toimittajiltaan sitoutumista samoihin käytännesääntöihin, joilla voi varmistaa sääntöjen noudattamisen ja niiden aukottomuuden toimitusketjussa. Lisäksi heidän vaatimuksenaan on ETI: n (Ethical Trading Initiative http://www.ethicaltrade.org/) määrittelemät maailmanlaajuiset työolojen normit.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.