Marja Hepo-aho

Mafka -tuotteet ja teokset suunnittelee ja valmistaa lasitaiteilija Marja Hepo-aho Riihimäen vanhassa lasitehtaassa. Hänen ajattomissa esineissään yhdistyy perinteinen lasin työstäminen ja moderni muotoilu. Yksilölliset Mafka -lasituotteet ovat korkealaatuista, suupuhallettua käyttötaidetta.

”Lasin kanssa työskentelyssä hienointa on, kun oivallus aukaisee tien toteuttamaan jotain uutta. Parhaat ideat piiloutuvat usein näennäisen yksinkertaisuuden taakse.”

Marja Hepo-aho
Lasitaiteilija

Lasitaiteilija ja lasinpuhaltaja

Mafka -tuotteet ja teokset suunnittelee ja valmistaa lasitaiteilija Marja Hepo-aho Riihimäen vanhassa lasitehtaassa. 

Hänen ajattomissa esineissään yhdistyy perinteinen lasin työstäminen ja moderni muotoilu. Yksilölliset Mafka -lasituotteet ovat korkealaatuista, suupuhallettua käyttötaidetta.

Lasitaidetta ja käyttöesineitä

”Lasin kanssa työskentelyssä hienointa on, kun oivallus aukaisee tien toteuttamaan jotain uutta. Parhaat ideat piiloutuvat usein näennäisen yksinkertaisuuden taakse.”

Pöllöt
Ilmeikkäät pöllöt valmistuvat puhaltamalla ja taidokkaasta kaivertamalla. Pöllöt ovat signeerattuja ja numeroituja.

Viimeinkin yhtä
Kiven ja lasin uniikit yhdistelmät. Sarjaan kuuluvat kivikantiset purkit, maljat kivijalalla ja valaisimet kiven päällä.

Lasihelmet
Värikylläiset ja yksityiskohtaiset helmet ja pienveistokset valmistuvat lampputekniikalla. Helmiä valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan Mafka & Alakosken Helsingin ja Riihimäen gallerioissa.

Käyttölasi

Vihma
Vapaasti suupuhalletut ja signeeratut piikkimuottiesineet ovat käyttötaidetta parhaimmillaan.

Talvilasi
Lasin pinta on kuin sulavaa jäätä. Sarjassa juomalasit 8,5cm/13cm, sekä käännettävät kynttilänjalka-maljakot. Saatavina useissa väreissä.

Vapaus
Vapaasti puhalletut yksilölliset kattauslasit ja kannut.

Kulta-aika
Taidelasiesineistö, jossa yhdistyy perinteinen puhallustaito ja moderni tapa jälkikäsitellä lasia monipuolisesti.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.