Kosta Boda

Ruotsalainen Kosta Boda on Ruotsin vanhin edelleen toiminnassa oleva lasitehdas, joka valmistaa rohkeita ja värikkäitä lasiesineitä. Kosta Boda on yksi maailman johtavista lasiesineiden ja taidelasin valmistajista ja se tekee yhteistyötä tunnettujen muotoilijoiden kanssa.

Kosta boda kansi

"Värikkäitä, rohkeita ja yllättäviä lasiesineitä jo lähes 300 vuoden ajan."

Vastuu henkilöstöstä ja ympäristöstä

Orrefors Kosta Boda AB:n ja Kosta Glasproduktion AB:n hankintatyöntekijät ovat sidoksissa ammattiliittoon IF Metall. Yhdessä ammattiliittojen kanssa Orrefors luo kestävän kehityksen henkilöstölle ja yrityksille kilpailukykyisin korvauksin.

ISO-sertifioinnit

Orrefors Kosta Boda AB täyttää standardien ISO 9001: 2008 ja ISO 14001: 2004 vaatimukset.

ISO 14001: 2004
ISO 14001: 2004 -ympäristösertifikaatti tarkoittaa materiaalien, energian ja jätehuollon tehostamista, ympäristötyöhön osallistuvaa henkilöstöä, ympäristön ja laadun tietämyksen kehittämistä ja järjestelmällistä dokumentointia ympäristövaikutuksista.

ISO 9001: 2008
ISO 9001: 2008 -laatusertifikaatti tarkoittaa prosessien, laadun, johtamisen ja henkilöstön jatkuvaa kehitystyötä ennaltaehkäisevien toimien kannalta. Tämä laatusertifiointi tarkoittaa, että Orrefors vahvista myös ympäristösertifikaattiaan.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.