Korpikuusikon Hunaja

Intohimo mehiläisten hoitoon, intohimo uusiutuviin pakkausmateriaaleihin. Niistä syntyi Korpikuusikon autenttinen tarina. Korpikuusikon Hunaja on mehiläistarhaaja Teemu Aittamaan luoma tuoteperhe, jossa pakkausten ulkonäkö ja arvomaailma on keskeisessä roolissa. Korpikuusikon tavoitteena on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja ekologisia yrityslahjoja jotka edistävät ympäristömme hyvinvointia.

Korpikuusikon Hunaja käyttää vastuullisia ja uusiutuvia materiaaleja tuotepakkauksissaan.

"Korpikuusikon Hunaja on laatuhunajaksi sertifioitu, 100% suomalainen, käsityönä pakattu korkealuokkainen yrityslahja."

Tavoitteena tarjota laadukkaita ja ekologisia yrityslahjoja

Korpikuusikon autenttinen tarina syntyi intohimosta mehiläisten hoitoon sekä intohimosta uusiutuviin pakkausmateriaaleihin. Korpikuusikon Hunaja on mehiläistarhaaja Teemu Aittamaan luoma tuoteperhe, jossa pakkausten ulkonäkö ja arvomaailma on keskeisessä roolissa. Korpikuusikon Hunajan nimi pohjautuu Korpikuusikon mehiläistilaan Jokioisilla, jossa organisaatiokaavion muodostavat noin 60 mehiläiskuningatarta ja 3 000 000 työmehiläistä. 

Korpikuusikon tavoitteena on tarjota laadukkaita ja ekologisia yrityslahjoja, jotka edistävät ympäristömme hyvinvointia.

Pakkauksissa käytetään vastuullisia ja uusiutuvia materiaaleja, lasi, kartonki ja puu ovat tuotteiden luontaiset materiaalivalinnat.

Vastuullisuus

Me suomalaiset lainaamme maapalloa keskimäärin noin 81 vuoden ajan. Korpikuusikon Hunajan mehiläiset noin 6 viikon ajan. On kohteliasta palauttaa se seuraaville käyttäjille vähintään yhtä hyvässä kunnossa. Korpikuusikon Hunaja mm opettaa mehiläistenhoitoa seuraaville sukupolville ja on osa Protect Our Winters– ympäristöliikettä, sillä talvien katoaminen on uhka myös mehiläisille. Korpikuusikon Hunajan visiona on olla Suomen ekologisin liikelahjojen tuottaja. 

Pakkaukset

Korpikuusikon hunaja pyrkii osaltaan edistämään ympäristön hyvinvointia käyttämällä tuotteissaan vain täysin kierrätettäviä tai hyödynnettäviä pakkausmateriaaleja. Heidän näkemyksensä mukaan polttomerkkaus on ekologisin saatavilla oleva merkintätapa.

  • Lasipakkaus voidaan hyötykäyttää tai kierrättää uuden lasin raaka-aineeksi
  • Kartonki on kevyt ja tukeva pakkausmateriaali, joka voidaan käytön jälkeen hävittää energiajätteen mukana
  • Huulivoiteiden pakkauksissa käytetään biohajoavaa Sulapac -materiaalia
  • Lahjapakkausten personoinnissa käytetään WoodSleeve -ohutvanerivyötettä. Vyötteessä käytetty vaneri on PEFC -sertifioidulta suomalaiselta vaneritoimittajalta hankittua, 100% suomalaista koivua

Raaka-aineet sertifioidulta toimittajalta

Puun käyttö suojelee luontomme monimuotoisuutta. Korpikuusikon Hunajan käyttämä puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä ja laillisesti hakattua. Korpikuusikon Hunajalle on myönnetty PEFC -merkin käyttöoikeus osoituksena pyrkimyksestä edistää kestävyyttä heidän yritystoiminnassaan. 

Hyvää Suomesta

Korpikuusikon Hunajalle myönnetty Hyvää Suomesta -merkki takaa, että tuotteet on valmistettu suomalaisista raaka-aineista.

Ruokaa omasta maasta vaaka