Jalo Helsinki

Jalo Helsingin missona on pelastaa ihmishenkiä. He tekevät elämästä turvallisempaa kauniilla design paloturvallisuustuotteilla, joita ihmiset haluavat sijoittaa omaan arkeensa. Jalo Helsinki työskentelee jatkuvasti tullakseen johtavaksi kansainvälisesti tunnustetuksi toimijaksi palokuolemien ehkäisyn edistämisessä.

"Kaunista palkittua muotoilua, joilla pelastetaan ihmishenkiä."

Kaunista paloturvallisuutta

Turvallisuus voi olla kaunista. Jalo Helsinki tekee kauniita paloturvatuotteita sinun ja rakkaimpiesi turvaksi.

Jalo Helsinki yhtiön missio on pelastaa ihmishenkiä. He tekevät elämästä turvallisempaa kauniilla design paloturvallisuustuotteilla, joita ihmiset haluavat sijoittaa omaan arkiympäristöönsä. Tilastojen mukaan jokaista 10 000 myytyä palovaroitinta kohden pelastetaan yksi ihmishenki. Näin ollen Jalo Helsingin palovaroittimet ovat pelastaneet jo useita kymmeniä ihmishenkiä.

Jalo Helsingin visio on koti ilman palokuolemia. He työskentevät jatkuvasti tullakseen johtavaksi kansainvälisesti tunnustetuksi toimijaksi tämän vision edistämisessä.

Laatu

Laatu ennen muuta. Jalo Helsingille tuotteiden laatu on kaikki kaikessa. Insinöörit ja muut työntekijät pyrkivät aina poikkeukselliseen toiminnallisuuteen ja laatuun. Tuotteet on tehty ylpeydellä parhaista materiaaleista ja komponenteista tiukimpien laatustandardien mukaan. Toimiva turvallisuus on saumatonta designin ja teknologian yhteensovittamista.  

Muotoilu

Jalo Helsingissä kiteytyy suomalaisen muotoilun ydin. Lähtökohtana ei ole ollut ainoastaan luoda näyttävää ulkokuorta, vaan parantaa ihmisen ja tuotteen välistä suhdetta. Kun esine miellyttää silmää ja on käytännöllinen, pidetään siitä myös parempaa huolta ja käyttäjien turvallisuus parantuu.

Tuotteet

Jalo Helsingin mallistosta löytyy palovaroittimia, sammutuspeittoja ja sammuttimia. Ne ovat kaunista, palkittua muotoilua.