Brabantia

Brabantia on 1919 perustettu hollantilainen perheyritys, joka alunperin on koostunut käsityöläisistä ja insinööreistä. Heidän intohimona on ollut luoda toimivia ja kestäviä tuotteita jokaiseen kotitalouteen. Yli 1000 henkilöä työllistävän Brabantian tavoitteena on rikastuttaa arkista elämää kauniisti suunnitelluilla ja kestävillä tuotteilla, joita on ilo käyttää ja jotka pitävät huolta planeetastamme.

"Tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään koko eliniän."

Ympäristövastuu

Brabantian tehtaissa Belgiassa, Kiinassa ja Latviassa on investoitu tuotantotekniikoihin ja vedenpuhdistukseen päästöjen vähentämiseksi.
Brabantialla on korkeat vaatimukset ympäristöasioissa ja siitä osoituksena ISO 14001 sertifiointi, 97% kierrätettävyys tuotteiden materiaaleissa sekä jopa 10 vuoden takuu.

Uusiutuvan energian käyttö
Brabantia käyttää vihreitä energialähteitä, kuten aurinkopaneeleja ja tuulienergiaa, mahdollisuuksiensa mukaan. Heidän tavoitteena on saavuttaa 100% uusiutuvan energian käyttö vuoteen 2050 mennessä.

Kierrättäminen
Brabantia rakastaa kierrätystä. Tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia. Esimerkiksi vähintään 50% newIcon-poljinroskalaatikon valmistamiseen käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä.

Cradle to Cradle
Brabantialla on C2C-sertifikaatti, jonka pitämiseksi tehtaan toimintaa tarkastellaan kahden vuoden välein. Cradle to Cradle -instituutti arvioi tuotteita materiaalien laadusta, materiaalien kierrätyksestä, uusiutuvan energian käytöstä, hiilijalanjäljestä  ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta. 90% Brabantian tuotteista on sertifioitu.

 

Tilaa uutiskirjeemme
Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.