Kotimaisia tuotteita

Mitäpä jos antaisit yrityslahjan, joka on varmasti vastaanottajalle mieleinen? Olemme keränneet kattavan valikoiman rakkaita kotimaisia klassikoita lahjavaihtoehtoja.

Kotimaisia uutuuksia ja klassikoita


Arabia
Uunikokki vuoka


Fiskars
All Steel wokkipannu


Marttiini
Ilves Black Edition


Marimekko
Butticula kynttilänjalka


Iittala
Nappula ruukku


Lapuan Kankurit
Aino villahuopa


Lumoava
Primavera riipus


Aarni
Blues aurinkolasit


PT-Design
Nahkainen iso laukku

Lapuan Kankurit Aino huopa

Huovan kauniin kuosin on suunnitellut Aoi Yoshizawa. Aoi suunnittelee tekstiilejä hyvin erilaisista materiaaleista. Hänen töissään näkyy jokapäiväisen ympäristömme muodot, pinnat ja värit. Aino-huovassa on inspiraationa toiminut perinteiset suomalaiset ryijyt. Ylellinen, 100% villasta valmistettu shaali on ihanan kevyt ja laskeentuva, mutta siinä on aidon villan lämpimyys.

 

Marimekko Butticula kynttilän­jalka

Carina Seth Anderssonin suupuhalletusta lasista valmistettu kynttilänjalka tuo ihanaa tunnelmaa kodin pimeneviin iltoihin. Tyylikäs muotoilu on tunnistettavaa Marimekon tyyliä ja sen voi yhdistää helposti muihin Marimekon sisustusesineisiin.

Marttiini Ilves Black Edition

Perinteinen Ilves-puukko modernilla mustalla ulkoasulla!

Klassisen Ilves-puukon parhaat käyttöominaisuudet on puettu moderniin, hillityn eleganttiin ulkoasuun. Puukko sopii erityisesti vuolukäyttöön.

 

 

Jotain muuta mielessä?


Yritystekstiilit

Suunnittelemme kanssasi tarpeitasi vastaavan tuotemalliston sopivilla yksilöintimenetelmillä. Saat tekstiilit merkkattuina haluamiisi toimipisteisiin.


Lahjakortit

Paras lahja on itse valittu, eikös? Tutustu monipuolisiin hinta- ja tuotekategorioihimme ja valitse paras lahjakortti käyttöönne.

 

 

 


Tilaa uutiskirjeemme

Kaipaatko uusia lahjaideoita?
Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä uutuuksistamme.