Kauneutta ja käytännöllisyyttä käsityönä

PT-Design on valmistanut suomalaisena käsityönä eleganssia nahasta jo 60 vuoden ajan. Suunnitteluamme on aina ohjannut tyylin ja käytännöllisyyden harmonia.

Olipa kyse laukusta olalle tai kannettavalle, lompakosta tai tablettikotelosta, muotoilemme ja viimeistelemme ne yksilöllisesti. Valmistamme edustusmallistoja kaikenkokoisille yrityksille.

Aitoa ja arvokasta toiveidesi mukaan

Mikään kaunis ja kestävä maailmassa ei synny ilman omistautumista. Esimerkiksi jokainen nahkainen lompakkomme kätkee sisäänsä yli 40 käsintehtyä työvaihetta.

Voimme tarjota tarkasti toiveidesi mukaan räätälöityä käsityötä. Koska teemme tuotteet itse, pystymme tuottamaan nahkatuotteita pienissäkin erissä kustannustehokkaasti.

Käsityönä syntyy kouriintuntuvasti yrityksellenne sopiva muisto. Kysy rohkeasti lisää!

Kysy-nahkatuotteista


 

Suomalaista korkealuokkaista muotoilua

Avainlippu -tunnus myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle ja tämä tunnus on myönnetty myös PT-Designin nahkatuotteille. 

Design from Finland -merkki kertoo Suomessa ja ulkomailla suomalaisten korkealuokkaisesta muotoilu-osaamisesta. Myös PT-Designille, Pirjo Teckenbergin suunnittelemille naisten nahkaisille käsilaukuille on myönnetty Design from Finland -merkki. 

Avainlippu DFF Sininen web-tausta

 


 

Poimi valmiita ideoita nahkakuvastostamme

Tutustu valmiisiin malleihimme, löydä sopiva malli tai suunnittele kanssamme oma.                                  

            
PT-design kuvasto since1959

Selaa-kuvastoa

PT-design kuvasto uusi                                                                                                     Selaa-kuvastoa          


 

Pelle Conciata al Vegetale in Toscana

Kaikki tuotteemme on valmistettu italialaisesta "Pelle Conciata al Vegetale in Toscana"- kasviparkitusta nahasta, jonka laatu on pitkäaikaisen asiantuntemuksen tulos. Nahan parkitusprosessissa käytetyistä tanniineista syntyvät värit antavat nahalle erehtymättömän lämpimän ja loistavan sävyn.

Nahka on arvostettu aito luonnonmateriaali, joka antaa käyttäjälleen arvokkaan ja miellyttävän tunnun. Nahan pitkä käyttöikä, sekä kotimainen valmistus takaavat tuotteen ekologisuuden. Nahkatuotteemme toimitetaan aina tyylikkäästi yksilöitynä.

Nahka: Campo
Laatu:
 "Pelle Conciata al Vegetale in Toscana"-kasviparkittu nahka. Tuotteet valmistetaan yksilöllisesti ja huolellisesti käsityönä käyttäen nahkavuodista vain parhaita osia.
Painatus: Teemme tuotteisiin sokkopainatuksen.
Nahan-hoito: Nahka voidaan suojakäsitellä värittömällä kosteussuoja-aineella, jolloin käsitelty tuote hylkii vettä ja likaa.

Pelle Conciata al Vegetale in Toscana

 


 

Löysitkö etsimäsi?

Kerro meille minkälaista nahkatuotetta etsit niin me autamme sen suunnittelussa. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

Ota-yhteyttä