Ulkomaiset tuotemerkit

Valikoimassamme on kattava määrä tunnettuja, laadukkaita ja käyttöä kestäviä ulkomaisia brändejä. Löydä yrityksesi henkilöstölle tai yhteistyökumppaneille sopivat tuotteet tai ota yhteyttä meihin, me etsimme tarpeisiisi sopivat tuotteet vuosikymmenien kokemuksella.

Kysy-lisää


 

Vinga of Sweden

Vinga of Sweden tuo jokaiseen kotiin tyylikästä ja kaunista tunnelmaa laadukkailla kodin käyttöesineillä ja -tekstiileillä.

Lue-lisää3

D&J

D&J:llä on laaja valikoima ylellisiä tuotteita koti-elämään sekä käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita vapaa-ajalle.

Lue-lisää3

Sagaform

Iloisia ja innovatiivisia keittiö-, kattaus ja lahjatavaroita, joita voi yhdistellä mielensä mukaan näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Lue-lisää3

Stelton

Steltonin skandinaavinen muotoilu-
filosofia koostuu ajattomuudesta,
yksinkertaisuudesta, toiminnallisuudesta ja innovatiivisuudesta.

Lue-lisää3

Peugeot

Ikonisten ranskalaisten Peugeot -maustemyllyjen suunnittelun päämääränä on tyylikäs muotoilu ja huippuunsa hiottu innovatiivinen käyttöä kestävä mekaniikka.

Lue-lisää3

Gense

Gense tekee yhteistyötä ammattitaitoisten ja tunnettujen suunnittelijoiden kanssa valmistaen sukupolvia kestäviä design-klassikoita.


Lue-lisää3

Riedel

Riedelin lasit valmistuvat kokeilun ja pitkän kehitystyön myötä tunnistamalla miten lasin muoto vaikuttaa eri tavoin viinin makuun.

Lue-lisää3

Orrefors

Pohjoismaiden suurin lasinvalmistaja, jonka laadukkaat lasit ilmentävät innovatiiviista ja modernia skandinaavista muotoilua.

Lue-lisää3

Nachtmann

Nachtmann luo nykyaikaisia lasisia ​​klassikoita yhdistämällä huippuluokan ideoita perinteisiin käsityötaitoihin.


Lue-lisää3

Isosteel

Isosteelin ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet on erinomainen yhdistelmä suunnittelua, toimivuutta, laatua ja kestävyyttä.

Lue-lisää3

Cilio

Italialaiseen kahvikulttuuriin yhdistettävän Cilion ajatus on tuoda tarkasti harkitun ja kattavan valikoman avulla iloa ja elämänlaatua kotiin.

Lue-lisää3

Brabantia

Brabantian tavoitteena on rikastuttaa elämää kauniisti suunnitelluilla ja kestävillä tuotteilla, joita on ilo käyttää ja jotka pitävät huolta planeetastamme.

Lue-lisää3

SACKit

Ainutlaatuista tanskalaista muotoilua edustava SACKit valmistaa lifestyle-tuotteita laadukkaista materiaaleista asiakkaan tarpeisiin.

Lue-lisää3

Kosta Boda

Rohkeita ja innovatiivisia lasiesineitä valmistava Kosta Boda on yksi maailman johtavista lasi-
esineiden ja taidelasin tuotemerkeistä.

Lue-lisää3

Chateau Carsin

Suurin osa viinitarhan työstä tehdään käsin ja työkäytännöt ovat kestäviä ja kunnioitettavia pyrkien muuttumaan lähitulevaisuudessa 100% luonnonmukaiseksi viljelyksi.

Petzl

Petzlin missiona on luoda innovatiivisia työkaluja, joiden avulla ihmisten on turvallista ja valoisaa seikkailla harrastusten ja ulkoilun parissa.

Lue-lisää3

Maglite

Hyvän taskulampun laatu ei ole tavoite vaan prosessi ja näinollen Magliten lamput valmistetaan jatkuvan laadun tarkkailun ja tuotekehityksen myötä.

Lue-lisää3

Ledlenser

Ledlenser on maailman johtava kestävien ja laadukkaiden LED-teknologialla varustettujen tasku-, sukellus- ja otsalamppujen valmistaja.

Lue-lisää3

Morakniv

Kestävän kehityksen ohjaama Morakniv on kuuluisa korkeasta laadustaan ja he haluavat, että veitsen käyttäjä voi luottaa laatuun ja veitsen kestävyyteen.

Lue-lisää3

Leatherman

Leatherman on monikäyttöinen esine ja se on tehty käytettäväksi kaikkiin tilanteisiin, jossa tarvitset tietotaitosi ja omien käsien lisäksi luotettavan monitoimityökalun.

Lue-lisää3

CamelBak

CamelBak haluaa edistää ihmisten rakkautta ympäristöön ja ulkoiluun kiinnittämällä erityistä huomiota siihen, mitä ja miten tuotteita tehdään.

Lue-lisää3

Parker Pen

Yli vuosisadan kestänyt intohimo jatkuu edelleen Parker Penin ajattomien ja hienostuneiden kirjoitusvälineiden valmistuksessa.

Sheaffer

Sheaffer Pen & Art Supply Co on ylpeä tehdessään työtä huippulaadukkaiden ja luovuutta herättävien työkalujen valmistajana.


 

Löysitkö etsimäsi?

Kerro meille mitä etsit niin me etsimme sen sinulle. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

Ota-yhteyttä